thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Blond haar verzorgen met Davines

0
Blond haar verzorgen met Davines

Je blonde haar verzorgen is altijd een uitdaging (zeker in de zomer). Je gaat zwemmen, lekker genieten van de zon en wast je haar vaker. Dit zorgt ervoor dat je haar droger wordt en wel wat extra liefde kan gebruiken. In deze blog lees je hoe je het beste je blonde haar kunt verzorgen met de producten van Davines Heart of Glass. 

Voor alle soorten blond haar

De Davines Heart of Glass producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de belangrijkste behoeften van behandeld en natuurlijk blond haar. Het zorgt voor bescherming, herstel van de haarvezel en chromatische controle van kleur. Zo kan iedere blondine een op maat gemaakte routine vormen met de producten.

Actieve Ingrediënten Davines Heart of Glass

Davines doet zelf wetenschappelijk onderzoek in de laboratoria in Italië. Zo zoeken ze altijd naar de beste ingrediënt combinaties voor hun producten. Voor de Heart of Glass lijn hebben ze het Biacidic Bond Complex en het Fortifying Botanical Shield gepatenteerd. Door deze te combineren met natuurlijke grondstoffen zoals Baobab en Jagua Blue extract, is deze lijn perfect voor geblondeerd, opgelicht, verzwakt blond haar.

De Davines Heart of Glass Routine

Davines Heart of Glass Silkening Shampoo

De Davines Heart of Glass Silkening Shampoo is een sulfaatvrije shampoo speciaal ontwikkeld om blond haar, dat vaak extra verzorging nodig heeft, op milde wijze te reinigen. Deze rijke formule heeft een diep voedende werking en is zeer mild voor zowel haar als hoofdhuid. 

Davines Heart of Glass Rich Conditioner

De Davines Heart Of Glass Rich Conditioner is een rijke intensieve conditioner voor blond haar, verrijkt met natuurlijke blauwe pigmenten om de blonde tinten in evenwicht te brengen en te versterken, terwijl het haar gehydrateerd, verzorgd en gemakkelijk doorkambaar wordt.

Davines Heart of Glass Intense Treatment

De Davines Heart of Glass Intense Treatment is een intensieve behandeling met een zeer geconcentreerde, rijke formule met Biacidic Bond Complex en Baobab extract, te gebruiken om alle soorten blond haar te versterken en te herstellen. Het haar ziet er glanzender, stralender en rustiger uit. 

Davines Heart of Glass Sheer Glaze

De Davines Heart of Glass Sheer Glaze is de laatste stap in je verzorgingsroutine voor blond haar. Het is geformuleerd om de voordelen van de Heart of Glass lijn als het ware te sealen en de haarzakjes te beschermen tegen uitdrogen. De voordelen zijn onmiddellijk, maar ook op lange termijn; dit resulteert in gezonde haarzakjes, een heldere haarkleur en een gezondere look na elke wasbeurt.

Davines voor het mileu 

Goed zijn voor het milieu staat hoog in het vaandel. De producten van Davines worden 100% CO2 neutraal geproduceerd in het speciaal ontworpen Davines village in Italië. Zo worden grondstoffen zelf verbouwd, om de cirkel zo klein mogelijk te houden. De plastic verpakking kan daarnaast ook helemaal gerecycled worden. Een ingrediënt wordt bij Davines dan ook pas als natuurlijk beschouwd als 100% van zijn moleculaire structuur van natuurlijke oorsprong is, zonder enig synthetisch element.

Wil je nu meer weten over de producten van Davines of over het verzorgen van je blonde haar? Laat je reactie dan achter in de comments.

Liefs,
Elserieke

Reactie plaatsen

Blog

Blond Haar


Elserieke Dales

Elserieke Dales

29 jaar | Marketing Manager | Social Media | Trendwatcher | Muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.