thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Bye Bye droog haar met Matrix Food For Soft

0
Bye Bye droog haar met Matrix Food For Soft

Ben jij je droge en doffe haar helemaal zat? Matrix heeft het nieuwe Food For Soft ontwikkeld dat jouw droge haar weer helemaal op en top hydrateert. De producten zijn nieuwe formules van Matrix die zonder dierlijke toevoegingen zijn gemaakt dus compleet vegan! De werkende ingrediënten zijn hyaluronzuur en avocado olie. Beide geven het haar een boost in hydratatie zodat jouw droge haar verleden tijd is!

Van droog naar zacht haar met Food For Soft

Droog haar heeft een gebrek aan hydratatie en voeding. Dit kun je herstellen door producten te gebruiken die jouw haar dit teruggeven. De Food For Soft producten van Matrix zijn erop gericht precies dit te doen. Het maakt jouw haar weer super soft met de kracht van Superfood Avocado! De olie in avocado zorgt namelijk voor een goede hydratatie en verzwaard niet. Zo behoud je dus ook met fijn haar een goed volume. De producten zijn bovendien geschikt voor alle haartypes droog haar en kan door zijn milde karakter dagelijks gebruikt worden!

Matrix Food For Soft voor droog haar

Reiniging en verzorging

Elke wasbeurt start je natuurlijk met een goede shampoo. Het voordeel van de Food For Soft Shampoo is dat deze niet alleen mild reinigt, waardoor je haar minder te verduren heeft, maar ook direct hydraterende ingrediënten in het haar brengt. De shampoo bevat namelijk al hyaluronzuur en avocado olie.

Ontwarrende en hydraterende conditioner

Altijd een conditioner gebruiken, dat mantra ben je inmiddels wel gewend van ons. Zeker bij droog haar is dit belangrijk omdat je dan de schubben sluit, zodat de voeding en hydratatie dan beter in het haar blijven. Deze conditioner bevat ook het voedende en hydraterende lichtgewicht avocado-olie, zodat jouw haar wel volume behoudt!

Beschermende en hydraterende haarolie

Hoewel je de shampoo en conditioner elke dag mag gebruiken, doe je dit misschien liever niet. Je kunt dan elke dag toch extra hydratatie aan je haar geven met de Mutli-Use Hair Oil. Deze olie zorgt ervoor dat het haar gehydrateerd wordt met de kracht van avocado olie. Deze lichtgewicht olie verzwaard niet maar geeft het haar een boost in zachtheid! Daarnaast geeft het ook bescherming tegen uitdroging en hitte doordat het de haren als het ware sealt. Zo kan het vocht niet ontsnappen en krijgt hitte tot 230°C geen kans!

En ben jij al overtuigd van de kracht van Food For Soft van Matrix? De nieuwe verpakking is bovendien het begin van de renovatie van de verpakkingen van Matrix! Dus deze nieuwe stijl ga je binnenkort terug zien in al hun verpakkingen!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Droog Haar


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.