thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Dit zijn dé haar & make-up trends voor het Festival Seizoen van 2023!

0
Dit zijn dé haar & make-up trends voor het Festival Seizoen van 2023!

Het festival seizoen is weer aangebroken en dat betekent zon, drankjes en dansjes! Op een festival wil je er natuurlijk goed uitzien, met een prachtige make-up look en/of haarstijl. In deze blog deel ik mijn favoriete trends en tips voor het festival seizoen van 2023 met je, zodat je er helemaal on trend bijloopt.

Festival Haarinspiratie

Als het gaat om haarstyling, zijn er dit jaar een aantal trends die je niet wilt missen. Bubble braids zul je veel terug gaan zien, in de vorm van één of twee braids. Deze haarstijl is niet alleen gemakkelijk te maken, maar zorgt er ook voor dat je haar niet in de weg zit tijdens het dansen.

Wil je graag een keer wat anders? Voeg dan een pop of colour toe aan je look. Breng een kleurgel of semipermanente verf aan op bijvoorbeeld je twee voorste plukken haar, et voilà; ready to shine!

Ben jij een curly girl? Lucky you! Dit seizoen zijn krullen helemaal hot (wanneer je niet gezegend bent met een bos mooie krullen, biedt de krultang ook een uitkomst).

Festival Make-up Look

Op een festival mag je make-up natuurlijk net wat uitbundiger zijn dan normaal. Dit jaar is Barbie pink helemaal hot; van roze oogschaduw tot roze blush, je kunt helemaal los gaan met deze kleur!

Wil je graag wat glitter and glamour toevoegen aan je look? Ga dan voor disco make-up. Hierbij voeg je veel glitter toe aan je look (bijvoorbeeld op de oogleden en lippen).

Tot slot mag de smokey eye dit jaar niet ontbreken. Smudge een zwarte oogschaduw(stick) langs je bovenste en onderste wimperlijn en vervaag de randen met een potloodpenseel voor de perfecte zomerse smokey look of ga voor een klassieke smokey eye.

Travelsizes en Festival Essentials

Om er tijdens je festival fris en fruitig uit te blijven zien, is het handig om een aantal essentials mee te nemen in je tas. Denk bijvoorbeeld aan een mini deodorant, droogshampoo en make-up remover doekjes, daarnaast mag je ook zeker een zonnebrandcrème niet vergeten. Tip: koop een aantal travelsizes van haar- & beautyproducten, deze kun je gemakkelijk meenemen in je tas!

Geniet van het Festival Seizoen

Met deze trends en tips ben je helemaal klaar voor het festival seizoen van 2023. Experimenteer met je haar, make-up en outfit en maak er een onvergetelijke zomer van. Vergeet ook niet om te genieten van de muziek, het eten, de sfeer en natuurlijk het gezelschap van je vrienden.

Veel plezier!

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.