thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Redken Extreme Anti-Snap het wondermiddel!

0
Redken Extreme Anti-Snap het wondermiddel!

Als je gezegend bent met lang haar, dan ken je vast het probleem van gespleten haarpunten en haarbreuk. Je hebt vast alles geprobeerd om dit tegen te gaan: van dure kappersbehandelingen tot goedkope wondermiddeltjes van de drogist. Maar telkens blijven haarbreuk en gespleten haarpunten terugkomen. Dan moet jij echt de Redken Extreme Anti-Snap eens proberen!

Wat is Redken Extreme Anti-Snap?

Anti-Snap is een leave-in behandeling die speciaal ontwikkeld is om haarbreuk en gespleten haarpunten tegen te gaan. Het valt onder de Redken Extreme lijn die gericht is op het versterken van beschadigd en verzwakt haar. Extreme Anti Snap is een goede aanvulling op een versterkende verzorgingsroutine omdat het echt focust op het verminderen van haarbreuk en gespleten punten. Het product is verrijkt met proteïnen die ervoor zorgen dat het haar sterker wordt, hierdoor zal het minder snel afbreken. Daarnaast geeft het product je haar een mooie glans en maakt het je haar makkelijker doorkambaar. Klinkt als een droom, toch?

Redken Extreme Anti-Snap

Hoe gebruik je Redken Extreme Anti-Snap

De Anti-Snap formule is erop gemaakt om in je haar te laten trekken zodat het optimaal kan inwerken op het haar. Na het wassen van je haar breng je een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar, focus hierbij op de lengtes en punten. Het fijne aan dit product is dat je het niet hoeft uit te spoelen, waardoor het lekker makkelijk in gebruik is. Je zult al na een paar weken verschil merken. Het haar zal  sterker aanvoelen en gespleten haarpunten en haarbreuk zullen verminderen. Op de lange termijn wordt het haar echt gezonder, glanzender en minder breekbaar. Bij Salontopper  vinden we Redken Extreme Anti-Snap dan ook een echt wondermiddel!

Redken Extreme Anti-Snap kopen?

Net als de andere producten van Redken kun jij de Extreme Anti-Snap Leave-in bij Salontopper kopen. Het is makkelijk te combineren met de andere producten van Redken Extreme, maar zeker een goede aanvulling op de Redken Extreme Set. Deze set geeft je een complete verzorgingsroutine voor beschadigd haar en als aanvulling daarop kun je de Extreme Anti Snap als leave-in toevoegen!

Ik hoop dat je snel resultaat zult hebben met het wondermiddel Redken Extreme Anti-Snap! Heb jij ook goede ervaringen met dit product of heb je nog andere tips om haarbreuk en gespleten haarpunten tegen te gaan? Laat het me weten in de reacties.

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Beschadigd Haar


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.