thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Ardell Wispies

Voor mooie volle wimpers kies je de Ardell Wispies. Deze fake lashes van Ardell geven je magische grote wimpers die mooi vol en wijd uitlopen. Zo krijg je een mooie volle wimper look met de Ardell Wispies. Bijzonder aan deze nepwimpers is dat het bandje zo goed als onzichtbaar is door de gepatenteerde invisiband en daarnaast de gekruiste vezels ervoor zorgen dat de  wimpers niet inzakken omdat ze sterker zijn dan andere nepwimpers!

Sortering

Per pagina
Categorie
Prijs

Ardell Demi Wispies

Deze Ardell Demi Wispies zijn geschikt om je wimpers vooral meer body te geven, maar maakt ze niet veel langer. Je creëert hiermee een voller effect in een handomdraai. De wimpers zijn mooi uitgewaaierd om een mooie natuurlijke look met meer diepte te maken. De wimpers zijn bovendien makkelijk te verwijderen en het lijkt luchtiger omdat je geen lading mascara hoeft aan te brengen.

Ardell Wispies 113

Voor een medium volume en extra lange wimpers gebruik je de Ardell Wispies 113. Dit zijn één van de langste wimpers van Ardell en zijn mooi uitlopend. Deze zwarte wimpers sluiten aan bij vele soorten eigen wimpers. De zwarte kleur is namelijk makkelijk te combineren. Door de gekruiste haartjes krijgen de wimpers een mooie gedekte look en krul.   

Hoe gebruik je Ardell Wispies op je ogen?

  • Stap 1: Leg de wispie langs je eigen wimpers en kijk of je ze bij moet knippen.
  • Stap 2: Knip één kant bij indien nodig.
  • Stap 3: Breng een kleine hoeveelheid wimperlijm aan op het bandje van de wimper.
  • Stap 4: Laat 30 seconden drogen tot de lijm plakkerig wordt.
  • Stap 5: Plaats de op je ooglid zo dicht mogelijk bij de eigen wimper.
  • Stap 6: Druk zacht aan om vast te zetten.

Bij het verwijderen van de Ardell Wispies begin je aan de buitenkant en trek je voorzichtig aan het bandje om ze los te maken. Verwijder de lijm van het bandje om de wimper opnieuw te kunnen gebruiken.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.