thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

KIS blondeerpoeder

De KIS blondeerpoeder is een professioneel haarkleuringsproduct dat is ontworpen om het haar te helpen verlichten tijdens het kleuringsproces. KIS blondeerpoeder moet worden aangemaakt met ontwikkelingsvloeistof, waarna het gemakkelijk te gebruiken is door kappers en stylisten. Naast dat het een krachtige formule is, verzorgen de ingrediënten zoals keratine het haar ook. Ontdek de KIS blondeerpoeder uit het assortiment bij Salontopper en blondeer je haar in de kleur die jij wenst.

Sortering

Per pagina
Ingrediënten
Prijs

Wat is KIS blondeerpoeder?

KIS blondeerpoeder is een krachtige en veelzijdige formule die ideaal is voor het creëren van blonde haarkleuren en highlights. De poeder bevat ingrediënten als Ammoniumpersulfaat en Peroxymonosulfate. Deze openen de haarschubben en verlichten de haarkleur omdat ze de kleurpigmenten oxideren. Het resultaat is een blonde haarkleur die helder en levendig is. De KIS blondeerpoeder is verkrijgbaar in verschillende sterktes, van mild tot extra sterk. De sterkte van de poeder hangt af van de hoeveelheid peroxide dat het bevat. Mildere formules zijn ideaal voor mensen met fijn of beschadigd haar, terwijl sterkere formules ideaal zijn voor mensen met dikker of sterker haar. Het is van belang om de juiste sterkte van blondeerpoeder te kiezen om schade aan het haar te voorkomen.

Hoe gebruik je de KIS blondeerpoeder?

De KIS blondeerpoeder wordt voornamelijk gebruikt door professionele kappers en stylisten. Om de blondeerpoeder te gebruiken, moet het gemengd worden met ontwikkelingsvloeistof. Het mengen met de ontwikkelingsvloeistof activeert de formule en zorgt voor een gelijkmatige verdeling op het haar. Ook de ontwikkelingsvloeistof wordt meestal geleverd in verschillende sterktes. Het is afhankelijk van de gewenste intensiteit van de haarkleur, hoeveel ontwikkelingsvloeistof nodig is. Het mengsel van blondeerpoeder en ontwikkelingsvloeistof wordt aangebracht op het haar en gelijkmatig verdeeld. Het is belangrijk om het haar goed te controleren tijdens het verlichtingsproces, om ervoor te zorgen dat het haar niet te veel wordt uitgebleekt. Zodra de gewenste kleur is bereikt, moet het haar grondig worden uitgespoeld met warm water en worden gewassen met shampoo en conditioner.

Voordelen van KIS blondeerpoeder?

Een van de voordelen van de KIS blondeerpoeder is dat het snel en effectief werkt. Het verlicht het haar tot wel 7 tinten, afhankelijk van de sterkte van het poeder en de ontwikkelingsvloeistof. Je kan dus zelf bepalen of je een kleine of een grote verandering in je haarkleur wil aanbrengen, in korte tijd. Een ander voordeel is dat de blondeerpoeder zacht is voor het haar. Hoewel het een krachtige formule is, bevat het ook ingrediënten die het haar verzorgen zoals keratine.

KIS blondeerpoeder bestellen bij Salontopper

Wil jij graag je haren blonderen met de KIS blondeerpoeder? Bestel het product dan op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur, zodat je pakketje de volgende dag al wordt bezorgd. Daarnaast wordt je pakketje gratis bij je afgeleverd als de bestelling boven de €35 is.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.