thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

KIS kleurenkaart

Als het gaat om haarkleur, is de KIS kleurenkaart een onmisbaar hulpmiddel voor kappers en stylisten. De kleurenkaart biedt een duidelijk overzicht van de verschillende kleuren haarverf die het merk KIS aanbiedt. Op de KIS kleurenkaart zijn verschillende natuurlijke en modieuze kleuren te vinden. Door de unieke kleurnamen en nummers die op de kaart staan, wordt het vinden van de juiste kleur nog makkelijker. Ontdek de KIS kleurenkaart van Salontopper en bekijk gemakkelijk welke kleur het beste bij jouw wens past.

Sortering

Per pagina
Prijs

Waarom de KIS kleurenkaart?

De KIS kleurenkaart is een hulpmiddel voor kappers en stylisten om verschillende kleuren in een oogopslag te bekijken. Met deze kaart kan de kapper samen met de klant bekijken wat het beste past bij de wensen van de klant. Onder andere kleurtinten, verschillende tonen, highlights en lowlights zijn te zien op de kleurenkaart. De kaart is ingedeeld in verschillende kleurgroepen, zo wordt het nog makkelijker om kleuren te vergelijken. De groepen zijn bijvoorbeeld opgedeeld in bruin, rood, zwart en blond. Verder is de KIS kleurenkaart voorzien van de unieke kleurnamen en nummer, waardoor de kappers en stylisten de kleur gemakkelijk kunnen terugvinden. Het kiezen van de juiste kleur is belangrijk, omdat het uiterlijk van de klant kan veranderen. Een kleurenkaart is daarom een handig hulpmiddel.

Het gebruiken van de KIS kleurenkaart

Bij het gebruiken van de Kis kleurenkaart is het belangrijk om rekening te houden met de huidskleur van de klant en de natuurlijke haarkleur. Het is ook van belang om de juiste ontwikkelaar te kiezen en te letten op de inwerktijd. Zo komt de kleur het meest overeen met de kleur op de kaart en zorg je ervoor dat de kleur voor een langere periode mee gaat. De KIS kleurenkaart biedt ook een selectie van additieven en toners, dit helpt bij het krijgen van de gewenste kleur. Met deze additieven en toners wordt er gezorgd voor het versterken of verzachten van de kleuren en desnoods kan de kleur hiermee worden gecorrigeerd.

KIS kleurenkaart bestellen bij Salontopper

Wil jij graag een duidelijk overzicht in de verschillende haarkleuren en tinten die KIS aanbiedt? Bestel dan de KIS kleurenkaart bij ons. Als je bestelling boven de €35 is, wordt het gratis bij je bezorgd. We doen ons uiterste best het pakketje de volgende dag bij je af te leveren wanneer je de kleurenkaart besteld op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur. Onze klantenservice staat voor al jouw vragen klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur. We helpen je graag verder!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.