thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Reuzel Pomade

In menig barbershop vind je Reuzel Pomade terug. Deze Populaire stylingproducten zijn afkomstig uit Nederland en ontwikkeld door en voor professionele barbershops. De Reuzel pomade is zo populair door het passende karakter van het merk en natuurlijk de kwaliteit van de producten. De producten zijn in al lang niet meer alleen voor de glanzende vetkuif, maar ook verkrijgbaar als matte variant. Zoek dus de passende pomade voor jouw haarstijl!


Reuzel hair pomade

De originele Reuzel hair pomade was natuurlijk bedoeld voor het maken van de sleekback look. Een glanzend en vette crème om je haar strak in model te brengen en een shiny look te geven. Dat is tegenwoordig niet meer de enige toepassing voor een pomade. Je hebt tegenwoordig ook de matte pomade voor een andere stijl, maar met dezelfde kracht van pomade.

Glanzende Pomade

In de basis zijn pomades ontwikkeld om het haar in model te houden, een bij effect van de olie-basis pomades was dat dit een sterke glans aan het haar gaf. Tegenwoordig is olie niet meer persé nodig in een pomade, maar toch heb je nog steeds glanzende pomade, omdat het hoort bij de stijl die je kunt maken met een pomade. Een voorbeeld van een sterk glanzende pomade is de Reuzel High Sheen.

Matte Finish

Wil je niet het glanzende effect van een pomade, maar wel die sterke hold? Dan is er de Extreme Hold Matte Pomade. Deze gebruik je net als een andere pomade maar heeft niet de sterke glans. Je kunt met deze matte pomade ook een warrige look creëren.

Waterbasis

Een veel gehoord probleem met pomade is dat het moeilijk uit je haar wast. De oplossing hiervoor zijn pomades op waterbasis. Doordat er geen olie meer in zit, wat normaal wel gebruikelijk is, wast het makkelijker uit je haar.

Reuzel Pomade kopen

Bij Salontopper kun je de verschillende soorten Reuzel pomade kopen. Naast de pomades hebben we ook de rest van het Reuzel assortiment verkrijgbaar. Bestel jij dit voor 22:00 van zondagavond tot vrijdagavond dan heb je het de volgende dag al in huis! Wanneer je voor meer dan €35,- bestelt betaal je zelfs geen verzendkosten.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.