thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Ik ga op vakantie en neem mee..

0
Ik ga op vakantie en neem mee..

Het vakantieseizoen is eindelijk begonnen! We kunnen weer lekker gaan genieten van een welverdiende vakantie. Het inpakken van de koffer hoort daar natuurlijk ook bij, maar wat neem je nu allemaal mee? Een overvolle toilettas is ook niet wat je wil.. Maak nu kennis met Travel size producten én musthaves voor op vakantie!

Travel size producten

Vind jij het ook altijd zo vervelend dat je hele toilettas vol zit met grote verpakkingen shampoo, conditioner, droogshampoo en nog vele andere producten? Dan maken wij het wat makkelijker voor je. Veel merken hebben mini producten voor op reis gemaakt, zodat ze gemakkelijk in je koffer of tas passen. Je vindt ze op onze Travel sizes pagina of zoek je favoriete merk op en kijk of er reisverpakkingen beschikbaar zijn van jou producten.

Travelsize Salontopper

Setjes mini reisverpakkingen

Diverse merken hebben ook leuke setjes samengesteld met reisverpakkingen. Wij lichten er een aantal voor je uit:

Schwarzkopf Professional BC Sun set

Om tijdens de zomerdagen volledig voorbereid te zijn op de felle zon hebben we een Schwarzkopf Professional BC Sun Complete Set samengesteld met alle producten uit de BC Sun lijn. Met deze set bescherm en verzorg je je haar en huid voor, tijdens en na blootstelling aan de zon. 

Bonacure Sun Protect is speciaal ontwikkeld om alle haartypes te beschermen, reinigen en behandelen voor en na blootstelling aan de zon en om alle voordelen te bieden die het haar nodig heeft tijdens de zomer. De formule met koudgeperste kokosolie, bekend om zijn voedende, gladmakende en glansversterkende eigenschappen, gaat kleurvervaging en schade door vrije radicalen tegen.

We hebben een complete sets samengesteld voor je gehele zomerroutine, maar uiteraard kun je de producten uit de BC Sun lijn ook los kopen bij Salontopper.

Moroccanoil reisverpakkingen

Moroccanoil heeft 4 verschillende travel size setjes samengesteld die worden geleverd in een handige én leuke reisetui. Welke set past het beste bij jou? Je shopt ze eenvoudig en snel bij Salontopper!

Bumble and Bumble sets

Bumble and Bumble heeft een speciale summerset samengesteld met UV- en hittebescherming. Daarnaast heeft Bumble and Bumble ook andere sets die je prima mee op reis kunt nemen en niet te veel ruimte in je koffer in beslag nemen. Alle producten in deze sets zijn namelijk 50ml of 60ml.

Naïf reisverpakkingen

De Naïf Travel Kit is een musthave voor als je op vakantie gaat met jouw kleintje. Met de 30ml mini reisverpakkingen van de nourishing shampoo, cleansing wash gel, relaxing bath foam en softening body lotion kan jij de huid van jouw kleintje gedurende de vakantie goed verzorgen. Deze set wordt geleverd in een handige etui. Wil je deze producten liever in de 15ml variant? Dan is de Mini set wat je zoekt. Daarnaast hebben we een aantal Naïf setjes voor je op een rijtje gezet.

Stel je eigen reisverpakking set samen

Wil jij graag je eigen vertrouwde producten meenemen op vakantie, maar heb je er geen zin in dat je grote verpakkingen de hele toilettas in beslag nemen? Dan is deze Efalock Travel Set wat jij nodig hebt. Je vult de lege verpakkingen eenvoudig met je favoriete producten en zo kan je de hele vakantie vooruit met je eigen shampoo, conditioner, dagcrème, etc. Deze 4 lege verpakkingen worden geleverd in een doorzichtig toilettasje. Om je op weg te helpen hebben we hieronder ook een aantal travelsize producten opgesomd!

Travelset Salontopper

Musthaves voor op vakantie

Zonnebrandcrème

Bescherm je huid tegen de schadelijke UV-A en UV-B stralingen van de zon. Dit doe je natuurlijk met een fijne zonnebrandcrème om te voorkomen dat de huid verbrand. Om de huid goed te beschermen tegen de zon is het belangrijk om je iedere 2 uur royaal in te smeren met een SPF.

Aftersun

Na blootstelling aan de zon heeft de huid een goede verzorging nodig. Herstel, verkoel, verzacht en hydrateer de huid met een aftersun. Het vochtgehalte van de huid raakt uit balans, waardoor de huid vochtarm is en droog aanvoelt. Herstel je huid en geniet hierdoor ook langer van je mooie zongebruinde teint.

Leave in conditioner

Met een leave in conditioner bescherm je het haar tegen zon, chloor en zout water. Een conditioner sluit de haarschubben, waardoor het haar beter beschermt is. Tegelijkertijd wordt het haar gevoed en gehydrateerd, zodat het goed verzorgt is en de mooie glans behouden blijft.

Geniet van je welverdiende vakantie!

Liefs, Nienke

Reactie plaatsen

Blog

Tips


Nienke Ankersmit

Nienke Ankersmit

Online Marketeer | Schoonheidsspecialiste | Haar-, huid- & beauty producten | 26 jaar

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.