thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎄 ADVENTSKALENDER! Iedere dag een speciale gift voor jou!

Gellak

Wil je graag mooi gelakte nagels, maar blijft een gewone nagellak nooit goed zitten? Dan is gellak de oplossing. Je kunt het aanbrengen op de natuurlijke nagel, maar ook op acryl- of gelnagels. Je kunt kiezen uit diverse kleuren waar je zeker 2 tot 3 weken plezier van hebt. De nagels zien er verzorgd uit en voelen sterker aan. Dit wil jij toch ook?

Sortering

Per pagina
Categorie
Prijs
 • bekijk alles
 • bekijk minder
Merk

Gellak nagels

Wil jij graag verzorgde nagels, waar je eigenlijk niet naar om hoeft te kijken? Dan is gellak wat jij nodig hebt. Je lakt de nagels in je favoriete kleur en hebt er vervolgens 2 tot 3 weken plezier van. Na het aanbrengen kan je direct door, want de lak is uitgehard op het moment dat de nagels onder de lamp vandaan komen. Gellak aanbrengen kost wel wat tijd, maar door het regelmatig te doen krijg je er meer handigheid in en creëer je jouw perfecte gellak nagels. Houd je meer van één kleur of vind je nailart leuk? Met gellak kan het allemaal.

Beste gellak

De beste gellak is voor iedereen verschillend. Kijk vooral wat jij prettig vindt werken. De beste gellak kleur is ook heel persoonlijk. Ben jij fan van een verzorgde, maar onopvallende manicure of houd je juist van een felle kleur? Wij hebben een ruim assortiment aan gellak kleuren, je vindt deze onder NailPerfect UPVOTED Soak Off Gelpolish en bekijk alle kleur varianten. Veel kleuren kan je ook leuk combineren voor een nailart.

Hoe gebruik je gellak

Voordat je gellak kunt gaan gebruiken is het belangrijk dat je alle benodigdheden in huis hebt. Kijk per product goed wat je nodig hebt. Heel belangrijk is een goede UV- of Led lamp, want gellak moet altijd worden uitgehard. Bij het gebruik van een UV-lamp moet je alle lagen 120 seconde uitharden en bij een led lamp is dit 60 seconde. Blijft op jouw nagels gellak niet zo goed zitten, kijk dan eens of je alle stappen wel goed volgt. Dit is namelijk belangrijk voor een goede hechting. Zorg dat je nooit op de huid lakt, want hierdoor laat de lak veel sneller los.

 • Stap 1: vijl je nagels in de gewenste vorm en lengte.
 • Stap 2: duw je nagelriemen voorzichtig naar achteren met een cuticle pusher of bokkepootje.
 • Stap 3: ruw de nagels voorzichtig op, zodat er geen velletjes meer op de nagel zitten. Gebruik hiervoor een nagel buffer.
 • Stap 4: ontvet de nagels zo nodig.
 • Stap 5: voor een goede hechting kan je een primer gebruiken.
 • Stap 6: breng de base coat aan en hard deze uit onder een led lamp of UV-lamp.
 • Stap 7: breng je favoriete gellak kleur aan op de nagels. Hard deze ook weer uit onder de lamp.
 • Stap 8: breng een tweede kleurlaagje aan en hard dit vervolgens weer uit. Vind je de kleur nog niet dekkend genoeg, breng dan nog een laagje aan tot dat je tevreden bent.
 • Stap 9: sluit af met een top coat. Dit kan een glanzende of matte top coat zijn. Ook deze laag moet worden uitgehard onder de lamp.
 • Stap 10: verwijder de plaklaag met een cleaner als dit nodig is.
 • Stap 11: sluit af met een heerlijke nagelriemolie om de huid weer te verzorgen.

Gellak verwijderen

Het is belangrijk om gellak op de juiste manier te verwijderen. Doe je dit niet, dan kan het zijn dat je je eigen nagels gaat beschadigen.

 • Stap 1: vijl de glans laag van de lak af.
 • Stap 2: gebruik een remover met aceton om de gellak sneller los te weken. Breng dit aan op een watje en leg het op de nagel.
 • Stap 3: breng een stuk folie aan op het watje en de vinger. Herhaal dit bij alle vingers. Tip: je kunt ook eerst één hand doen.
 • Stap 4: laat het ongeveer 10 minuten weken.
 • Stap 5: verwijder de folie en de watjes.
 • Stap 6: duw de restjes gellak met een cuticle pusher van de nagel. Doe dit voorzichtig. Zit de lak nog te vast? Breng weer een watje met aceton aan en laat de lak nog even weken.
 • Stap 7: was je handen als je klaar bent met het verwijderen.
 • Stap 8: breng een nagelriemolie aan om de huid te herstellen en verzorgen.

Gellak kopen bij Salontopper

Gellak kopen bij Salontopper.nl? Bestel op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur, dan is je bestelling morgen in huis. Samen met onze partner PostNL doen we er alles aan om de levertijd die je beloofd is waar te maken mits het product voorradig is. Wanneer jouw bestelling €35,- of hoger is dan versturen wij jouw bestelling gratis.

Mocht je vragen hebben over een product of is iets niet duidelijk dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is Ma-Vr van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar, op Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Ga naar contact voor het telefoonnummer en e-mailadres. We helpen je graag verder!

Veel shopplezier bij Salontopper!

Veelgestelde vragen

Hoe haal je gellak eraf?

Gellak kan je verwijderen door eerst de bovenste laag voorzichtig op te ruwen met een vijl. Week vervolgens een wattenschijfje in aceton en plaats dit op je nagel, wikkel het in aluminiumfolie en laat het 10-15 minuten zitten. Zodra het zacht genoeg is, kan je het voorzichtig verwijderen met een bokkenpootje.

Hoe lang blijft gellak zitten?

Gellak kan meestal 2 tot 3 weken blijven zitten. Het hangt af van verschillende externe zaken zoals je nagelgroei en dagelijkse activiteiten. Het blijft langer dan gewone nagellak vanwege de uitharding onder een UV- of LED-lamp, maar uiteindelijk zal het uitgroeien of slijten en moet het worden verwijderd.

Hoe gellak verwijderen?

Om gellak te verwijderen, vijl je eerst de bovenste laag voorzichtig. Week dan een wattenschijfje in aceton en plaats dit op je nagel, omwikkel het met aluminiumfolie en laat het 10-15 minuten zitten. Verwijder zachtjes de gellak met een bokkenpootje. Hydrateer je nagels nadien om uitdroging te voorkomen.

Wat is gellak?

Gellak is een nagellakproduct dat wordt uitgehard onder UV- of LED-licht. Hierdoor geeft het meer kleur en glans, meestal 2-3 weken. Het wordt aangebracht als een gewone nagellak, maar de uitharding zorgt ervoor dat het langer blijft zitten. Ook voorkomt het chippen. Gellak wordt populair voor manicures vanwege de langdurige resultaten en glanzende afwerking.

Hoe gellak aanbrengen?

Gellak aanbrengen kan veel tijd kosten. Begin met het opruwen en schoonmaken van de nagels met aceton. Breng daarna een basecoat gellak aan en laat uitharden onder UV- of LED-licht. Breng vervolgens de gewenste kleurlak in dunne lagen aan, elk uitharden. Eindig met een topcoat en laat opnieuw uitharden. Sommige topcoats bregen een plakkerig laagje met zich mee, dit kan je met alcohol eraf halen.

Welke gellak is het beste?

Wat de beste gellak is, verschilt per persoonlijke voorkeuren en nagelbehoeften. Merken als NailPerfect kan je in ons assortiment vinden. Het is belangrijk om te kijken naar kleuren, hoe lang het blijft zitten en hechtingseigenschappen om de juiste gellak te kiezen voor individuele behoeften en smaak.

Hoe werkt gellak?

Gellak is een speciale nagellak die uithardt onder UV- of LED-licht. Bij het aanbrengen wordt elke laag gellak uitgehard, waardoor een sterke hechting ontstaat. Dit zorgt voor langdurige kleur en voorkomt chippen. Gellak biedt een glanzende en duurzame afwerking die wekenlang kan blijven zitten.

Gellak hoe lang onder de lamp?

Gellak wordt meestal uitgehard onder een UV-lichtlamp gedurende 2 minuten per laag of onder een LED-lamp gedurende 60 seconden per laag, afhankelijk van het merk en de ingrediënten. Ook hangt het af van de stand van je lamp. Het uithardingsproces is belangrijk voor een duurzame en glanzende afwerking van de gellak.

Wat heb je nodig voor gellak? 

Voor het aanbrengen van gellak heb je nodig: gellak in de gewenste kleur, een basis- en topcoat, een UV- of LED-lamp voor uitharding, nagellakremover met aceton, een bokkenpootje, vijl en wattenschijfjes. Zorg voor schone nagels en een goed geventileerde ruimte voor het beste resultaat.

Waarom blijft gellak niet zitten?

Gellak kan loslaten of snel slijten als de nagels niet goed zijn voorbereid. Vet- en olieresten moeten goed worden verwijderd. Ook kan onvoldoende uitharding onder de UV- of LED-lamp problemen veroorzaken. Nagelbijten, veelvuldig watercontact en onzorgvuldig gebruik kunnen ook bijdragen aan het vroegtijdig loslaten van gellak.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.