thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!


Fuente

Fuente is een Nederlands merk en is in 1993 opgericht door Paul Warmerdam. De unieke methode die ontwikkeld is door het merk maakt het mogelijk om de haarkwaliteit sterk te verbeteren en het nog meer te laten glanzen. Dit komt de door natuurlijke bestanddelen die werken middels magnetische velden. Voor elk Fuente product geldt dat magnetische velden het kloppend hart zijn. De natuurlijke kracht van deze velden hebben voor inspiratie gezorgd waarmee een revolutionair proces tot stand is gekomen. Het gevolg? Ongelooflijk zacht, glanzend, gezond en vooral prachtig haar!

Fuente: Natuurlijke ingrediënten

Fuente heeft passie voor natuurlijke ingrediënten en is overtuigd van de genezende werking van haar bestanddelen. Desalniettemin beseft Fuente dat de rauwe moleculen van deze bestanddelen te groot zijn om door te dringen in de hoofdhuid, waardoor deze niet de plekken bereiken waar ze écht effectief kunnen zijn. In tegenstelling tot andere merken, worden de moleculen door Fuente niet verpulverd waardoor de werkzame stoffen minder effectief worden. Nee, het gebruik van eerder genoemde magnetische velden maakt het proces van nanokrimpen mogelijk, waardoor de volledige natuurlijke genezende kracht van elke molecuul optimaal wordt benut.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.