thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- nu besteld, maandag in huis* klantbeoordeling 9.4

Over ons

Hi! Supertof dat je geinteresseerd bent in Salontopper.nl! Maar wie zijn wij nu eigenlijk?

Salontopper.nl is een ambitieus bedrijf vol jonge gepassioneerde mensen die jou de allerbeste haarverzorging aan willen bieden!
Dit uiteraard met de vereisten waar jij als consument naar verlangt: snelle service, beste prijzen maar uiteraard ook het beste advies.

Mocht je dus vragen hebben over een bepaald product of haarprobleem? Neem dan contact op met onze klantenservice en één van onze medewerkers helpt je graag verder.
Of je nu een groot of klein budget hebt, er is altijd wel een oplossing... iedereen moet immers kunnen genieten van goed en mooi haar.
Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij je precies geven waar je naar opzoek bent.Onze kapsalon

Mocht je nu liever persoonlijk advies hebben?
Kom dan eens een kijkje nemen in onze salon TEASE! TEASE is het verlengstuk van onze website, waarbij we klanten de producten echt kunnen laten ervaren. Onze professionele kapsters voorzien je hierbij van uitgebreide informatie. Bij TEASE krijg je een totaalbeleving: jouw nieuwe coupe wordt gecreëerd met expertise en met het gebruik van de meest professionele producten.

 

 

Trading Toppers


Salontopper.nl is overigens onderdeel van Trading Toppers B.V.; een jong, dynamisch en gerenommeerd bedrijf dat verschillende webshops exploiteert in binnen- & buitenland met uiteenlopende productgroepen. Daarnaast fungeert Trading Toppers B.V. ook als B2B groothandel voor deze productgroepen door deze producten te leveren aan andere webshops, groothandels en overige distributeurs in heel Europa. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij voor zowel de consument als onze zakelijke relaties de beste condities bieden. Lees ook meer informatie over B2B.

 

Contact

Neem gerust contact met ons op voor je vragen, opmerkingen, of complimentjes!

toepassen