thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4
Scheerkwasten
Sortering

Per pagina
Haartype
Uitgelicht
Categorie
Merk
Prijs

Scheerkwasten

Het traditioneel scheren met een scheerkwast is weer helemaal terug van weggeweest! Met een scheerkwast kun je het scheerschuim of de scheercrème makkelijk en geleidelijk over de baardharen verdelen. Dit zorgt voor een gladder scheerresultaat.

Er zijn verschillende soorten materialen die voor het maken van scheerkwasten worden gebruikt en het grootste verschil zit voornamelijk in de haarsoort. Een van de meest voorkomende haarsoorten is een scheerkwast van dassenhaar. Dassenhaar is extreem zacht, kan water goed absorberen, heeft een lange levensduur en helpt bij het creëren van een fijne schuimlaag. Daarom is het scheren met behulp van een scheerkwast van dassenhaar een hele fijne scheerervaring!

Daarnaast worden scheerkwasten ook vaak gemaakt van varkenshaar. Dit is een goedkoper alternatief met een fijn masserend effect. Salontopper heeft zowel scheerkwasten van dassenhaar als van varkenshaar! Neem gauw een kijkje tussen ons assortiment.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.