thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Barbicide

Barbicide is het desinfectiemiddel mét anti-roest formule. Sinds 1947 zijn ze de wereldmarktleider op het gebied van desinfectie. Deze desinfectie is milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Ga voor een goede hygiëne in je salon met de producten van Barbicide. Lees meer >>

Sortering

Per pagina
Barbicide
Categorie
Prijs
 • bekijk alles
 • bekijk minder

Kenmerken Barbicide

 • Desinfectie voor instrumenten
 • Werkt al binnen 5 minuten
 • Gedesinfecteerd met 1 behandeling
 • Geschikt voor de ultrasoon
 • Biologisch afbreekbaar

Kenmerken Barbicide

 • Desinfectie voor instrumenten
 • Werkt al binnen 5 minuten
 • Gedesinfecteerd met 1 behandeling
 • Geschikt voor de ultrasoon
 • Biologisch afbreekbaar

Barbicide geconcentreerd desinfectiemiddel

Barbicide is een zeer geconcentreerd desinfectiemiddel. Het is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Ga voor een goede hygiëne in je salon met de producten van Barbicide. De desinfectievloeistof met anti-roest formule is verkrijgbaar in 473ml en 1890ml. Je kunt deze producten in een flacon of ultrasoon gebruiken en meng het vervolgens met water. Schimmels en bacteriën, zoals de stafylokokken, pseudomonas en salmonella hebben geen schijn van kans om te overleven op gedesinfecteerde instrumenten en oppervlakken. Dit is zeer belangrijk voor jezelf en je klanten. Ga voor Barbicide geconcentreerd desinfectiemiddel.

Het gebruik

Barbicide concentraat kan je op veel verschillende werkplekken terug vinden. Door het gebruik van dit desinfectiemiddel weet je zeker dat de instrumenten schoon en gedesinfecteerd zijn, waardoor ze veilig gebruikt kunnen worden. Kijk voor de juiste mengverhouding op de verpakking en vervang de vloeistof in je flacon of ultrasoon iedere dag voor een effectieve werking. Spoel na het desinfecteren de instrumenten af met water. Gebruik jij de Barbicide producten al in je salon?  

 • Schoonheidssalon: in een schoonheidssalon kom je de producten vaak tegen. De instrumenten die bij iedere klant gebruikt worden, moeten grondig worden gereinigd. Denk hier bijvoorbeeld aan pincetten, spatels, wenkbrauwborstels en scharen.
 • Kapsalon: ook in een kapsalon is het belangrijk dat de gebruikte instrumenten gereinigd worden. Denk hierbij aan de knip- en effileerscharen, kammen, borstels en messen.
 • Nagelsalon: voorkom besmettingen in je nagelsalon door het goed desinfecteren van je instrumenten, zoals een nageltang, vijl, cuticle pusher en freesjes.
 • Pedicuresalon: na een pedicurebehandeling is het heel erg van belang om de instrumenten goed schoon te maken. Vaak heb je te maken met schimmelnagels. Schimmels en bacteriën blijven door niet goed reinigen gewoon op de instrumenten aanwezig, waardoor je kruisbesmettingen gaat creëren. Dit wil jij niet, maar je klanten ook niet. Desinfecteer je instrumenten, zoals de nageltangen, excavator, frezen en palpators goed met Barbicide.

Salonreinigers

Naast het desinfecteren van je instrumenten is het ook erg belangrijk om een goede salonhygiëne te hebben. De Kingcide reinigingsspray is zeer geschikt voor het hygiënisch reinigen van oppervlakken, zoals de wasbak, kappersstoel, behandelstoel, werktafels, etc. De Ship Shape is ook geschikt voor het reinigen van oppervlakken, spiegels, borstels en meer. Een goede hygiëne is zeer belangrijk, gebruik daarom de juiste producten.

Tip: lees voor het gebruik altijd de productinformatie door.

Barbicide kopen bij Salontopper

Barbicide kopen? Shop bij Salontopper alle producten die je nodig hebt. Bestel je op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur, dan is je bestelling morgen in huis. Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik je Barbicide?

Je mengt 6% van het product met water. De exacte hoeveelheid verschilt met de inhoud van je flacon of ultrasoon. Lees goed de gebruiksaanwijzing door.

Hoe snel werkt Barbicide?

Het werkt al met 5 minuten

Doodt Barbicide ook schimmels?

Ja, schimmels hebben geen schijn van kans meer.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.