thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
Biolage
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Haartype
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs

Biolage

Het merk Biolage staat voor professionaliteit, eerlijkheid, gezondheid, en voor de natuur. Biolage is in 1990 gelanceerd toen Arnie Miller vond dat de natuur prima gebruikt kon worden om het haar te beschermen en te voeden. Biolage gebruikt botanische ingrediënten en gelooft in de kracht van de natuur. De producten zorgen voor oogverblindende resultaten en maken stylisten tot op de dag van vandaag wereldwijd gelukkig.

Natuurlijke haarproducten én milieuvriendelijk

Biolage gelooft in duurzaamheid, natuuurlijkheid en in het feit dat je goed moet zijn voor de planeet. Biolage produceert dan ook duurzaam en sinds 2005 heeft het merk al het afval-en waterverbruik met ongeveer 60% verlaagt. Daarnaast gebruikt Biolage tot 40% gerecycled plastic en het merk verbetert dit continu. Biolage is door de jaren heen uitgegroeid tot leider op het gebied van professionele haarverzorging. Het merk denkt zelf dat dit komt doordat Biolage continu blijft groeien. Zowel op het gebied van haarverzorging, als het gebied van het verminderen van haar ecologische voetafdruk.

toepassen