thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4
Keune Haircosmetics
Sortering

Per pagina
Keune
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

Keune shampoo en Keune power paste

Keune ziet het als haar missie om 'schoonheid te scheppen - overal ter wereld'. Goede zintuigen, een 'meesterlijke hand' en een creatieve en scheppende geest zijn de belangrijkste ingrediënten om die missie te verwezenlijken. Niet voor niets heeft Keune de krachten gebundeld met de beste technici, bekwame instructeurs en stylisten. Het uiteindelijke doel van Keune? Het toveren van een glimlach op het gezicht van alle klanten van salons wereldwijd. En die missie maakt Keune al meer dan 95 jaar waar. De expertise die het merk in die kleine eeuw heeft opgedaan, is tot stand gekomen door nauwe samenwerkingen met onder andere de beste professionele kapsalons. Dit stelt Keune in staat om de behoeften van die professionals te begrijpen en daarop in te spelen. Op deze manier kunnen ze hen helpen tot schitterende resultaten te komen.

Maatschappelijk betrokken

Naast het ontwikkelen van hele, héle goede producten, is het Nederlandse Keune ook maatschappelijk erg betrokken. De Keune Groep, waarbij dagelijks een kleine 20 medewerkers met een verstandelijke beperking aan het werk zijn, is een belangrijk onderdeel voor het hele concern. De medewerkers werken zonder werkdruk en in hun eigen tempo mee aan de resultaten van het merk en hebben zo structuur, voldoening én contact met anderen.

Keune: De favorieten van Salontopper

Keune Style Power Paste 150ml is een product dat je zeker in overweging moet nemen wanneer je definitie, textuur en structuur wilt geven aan je korte of halflange haar. De Keune Power Past droogt extreem snel op en houdt je haar verbazingwekkend lang in model, wat allemaal te danken is aan de zeer bijzondere samenstelling van de pasta. De hoge conditioneringsgraad is waar de producten van Keune bekend om staan, en dit geldt zéker voor de Power Paste! Meer op zoek naar een wet look effect? De Keune Style Brilliantine Gel 75ml is dan waar jij voor zou moeten gaan! Dit product droogt niet op en biedt een soepele ondersteuning. Lang haar, kort haar of zelfs kroeshaar: dit product is voor bijna alle haartypen geschikt!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.