thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4


Alpecin producten kopen?

Wat doet Alpecin nou precies met jouw haar? Haaruitval is vaak erfelijk bepaald. De groeicyclus van de haarwortels wordt door het mannelijke hormoon testosteron verstoord. Hierdoor ontstaan er kale plekken en krijg je last van haaruitval. Door gebruik te maken van het Alpecin Cafeïne-Complex verlengt het de groeifases van de haarwortels en wordt erfelijk bepaalde haaruitval voorkomen. Daarnaast gaat het ook nog eens hoofdhuidproblemen tegen zoals jeuk en schilfers. Heb jij last van haaruitval of hoofdhuidproblemen? Dan zit je bij de Alpecin haar producten zeker goed!

De meest bekende shampoos van Alpecin

Alpecin heeft een breed scala aan producten die je kunt kopen bij Salontopper. Zo zijn dit de 5 bekende Alpecin shampoos: 

  • Tuning: De Alpecin Tuning Shampoo is speciaal ontwikkelt voor donkerblond tot zwart haar. Het gaat haaruitval tegen en zorgt ervoor dat donker haar zijn mooie kleur behoudt. Daarnaast maakt het je haar ook nog eens voller. 
  • Dubbel Effect: De Alpecin Dubbel Effect Shampoo is speciaal ontwikkelt om de meest voorkomende hoofdhuidproblemen bij mannen tegen te gaan, namelijk uitval van haar en roos.
  • Sport: De Alpecin Sport Shampoo is speciaal ontwikkelt voor mannen die tijdens het sporten het uiterste van zichzelf vragen. Vaak hebben ze hierdoor last van haaruitval, dit omdat je veel energie verbruikt en je lichaam het ergens anders gaat besparen waardoor dit zich kan uiten in haaruitval.   
  • Cafeïne: De  Alpecin Cafeïne Shampoo zorgt ervoor dat de haarwortels weer geactiveerd worden. Hierdoor wordt je haar aanzienlijk sterker en ontstaat er een zichtbaar volume in haar. Je haar is na gebruik makkelijker in model te brengen en heeft een stevige hold. 
  • Liquid: De  Alpecin Liquid Shampoo zorgt ervoor dat de haarwortels actief blijven waardoor het de haargroei bevorderd. Daarnaast zorgt het voor sterker haar. 

Overige Alpecin haarproducten

Naast dat je nu bekend bent met verschillende Alpecin Shampoos zijn er ook nog andere producten die ze aanbieden. Hiervan is de  Alpecin Medicinal Fresh Haartonic een voorbeeld. Dit zorgt er namelijk voor dat het de hoofdhuid stimuleert en hoofdhuid iritaties tegen gaat. De  Alpecin Tuning creme is een black hair creme wat grijs haar laat verdwijnen en dit bruin tot zwart kleurt. Dit mengen met je gebruikelijke wax of gel. Ook heeft Alpecin de Alpecin Medicinal Special Lotion wat haaruitval voorkomt wat ontstaat door een belaste of gevoelige hoofdhuid.Een biologisch actief plantencomplex ondersteunt en normaliseert de natuurlijke werking van de hoofdhuid en beschermt tegen huidirritaties. Kortom Alpecin heeft verschillende haarproducten wat er voor zorgt dat jij weer fijn op pad kan met jouw kapsel. 

 

 

 

 

 

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.