thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
Haartype
Uitgelicht
Categorie
Prijs

Alpecin producten kopen?

Velen zijn bekend met de producten van Alpecin. Maar hoe werkt bijvoorbeeld de Alpecin Cafeïne Shampoo nou eigenlijk? Alpecin heeft lang cosmetisch onderzoek gedaan en is er zo in geslaagd om caifeïneproducten te ontwikkelen die het haar kennis laten maken met een unieke cafeïneformule tijdens het wassen. Het Cafeïne-complex van Alpecin verlengt de groeifases van de haarwortels waardoor erfelijk bepaalde haaruitval kan worden voorkomen morgen. Ook zorgen de actieve bestanddelen van Alpecin ervoor dat hoofdhuidproblemen zoals jeuk en schilfers worden tegengegaan. Het doel van Alpecin is om innovaties te blijven ontwikkelen om zo de producten continu te verbeteren.

Alpecin, meer dan cafeïne shampoo

Alpecin heeft een breed scala aan producten die je kunt kopen bij Salontopper. Hieronder vallen onder andere fijne treatments, haartonics en shampoos om problemen als roos en beschadiging tegen te gaan. Bij Salontopper shop je het brede assortiment van Alpecin tegen een scherpe prijs!