thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4
La Riche producten
Sortering

Per pagina
Categorie
Prijs

La Riche Directions

Geen ammonia, geen peroxide, geen PPD, geen dierlijke ingrediënten en een strikt geen-proefdieren-beleid. Cruelty-free én vegan dus. La Riche Directions biedt niet alleen de beste kleuring om je haar te pimpen, maar ook de veiligste. Voor mens én dier.

Hou je van extreem? Poppy Red, Dark Tulip, Violet, Flamingo Pink, Mandarin, Violet, Lagoon Blue, Apple Green, Silver, White Toner, Flurocent Glow.... We kunnen nog wel even doorgaan als we de verschillende kleuren van La Riche Directions gaan opsommen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe haarkleur? La Riche heeft misschien wel de meeste en meest bizarre keuze! Met 36 verschillende kleuren lijkt het aanbod van La Riche al zo enorm breed dat het kiezen van een kleur een moeilijke opgave is, maar als je weet dat je eindeloos kan combineren doordat alle kleuren te mengen zijn, is de keuze bijna onmogelijk. Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie: in het lookbook van La Riche zelf worden creaties gedeeld!

La Riche Aanbrengen

La Riche Directions bevat erg weinig ingrediënten die huid en haar irriteren, maar test voor de zekerheid eerst op een discreet stukje huid, zoals de binnenkant van je elleboog of achter je oor. Was het stuk huid, droog het met een handdoek, smeer een beetje verf op de huid en laat drogen. Was en droog het stuk huid vervolgens op dezelfde manier. Merk je dat je huid geïrriteerd reageert, zwelt, jeukt of rood wordt? Of voel je je misschien niet zo lekker hierna? Gebruik het product dan liever niet.

Uiteraard gaan we ervan uit dat de huid niet reageert op het product, wat in zo goed als alle gevallen zo is. Was het haar vervolgens met een PH-gebalanceerde shampoo en maak het handdoekdroog. Test vervolgens de verf op een onzichtbaar stukje haar, door het 15 tot 30 minuten te laten inwerken. De hoeveelheid van een theelepel is voldoende voor deze test. Spoel en droog vervolgens je haar zoals gebruikelijk. Tevreden met de test? Dan kan het echte verven beginnen!

  • Stap 1: Trek beschermende handschoenen en oude kleren aan!
  • Stap 2: Was je haar me een PH-gebalanceerde shampoo. Sla deze stap niet over: dit zorgt ervoor dat de Directions het beste effect hebben!
  • Stap 3: Kam de Directions in je haar zodat het licht schuimend wordt. Zorg ervoor dat je zeker weet dat al je haar bedekt is!
  • Stap 4: Laat 15 tot 30 minuten intrekken, totdat jij het een mooie vind! Als het goed is, weet je dat door de test die je hiervoor gedaan hebt!
  • Stap 5: Spoel uit met warm water. Spoel het het liefst niet over je gezicht en lichaam! Dus niet onder de douche staand!