thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎄 ADVENTSKALENDER! Iedere dag een speciale gift voor jou!

Deodorant

Bijna iedereen gebruikt deodorant, want we willen allemaal een nare geur voorkomen. Een goede deodorant maskeert niet alleen de geur, maar zorgt er ook voor dat je huid wordt verzorgd en het zweten wordt verminderd. Bij Salontopper  hebben we verschillende soorten deodorant zodat er altijd een geschikte voor jou tussen zit!


Beste deodorant

Je lichaam doet zijn best om de lichaamstemperatuur op peil te houden. Een manier om af te koelen is zweten en dit gebeurt voornamelijk onder je oksels. We zweten dus allemaal, maar de één meer en sneller dan de ander. Vooral onder de oksel zorgt dit voor een sterke geur. Om deze geur te maskeren en het zweten te verminderen wil je natuurlijk de beste deodorant.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten en werkingen, zoals spray, roller of stick. Je kunt dus uit een ruim assortiment kiezen. Daarnaast speelt de geur van de deodorant natuurlijk ook nog een grote rol. Kies dus voor een anti-transpirant met geur die jij lekker vindt, dan hoef jij niet meer onzeker te zijn over ongewenste geuren of zweetplekken in je shirt.

Bij  Salontopper hebben we allerhande soorten; dames of heren deodorant, maar ook unisex. En anti-transpirant deodorant die gericht is op het verminderen van het transpireren, zelfs als je heftig zweet. Zodat jij lang bent beschermt tegen zweten. We hebben ook allerlei merken die hun eigen visie op huidverzorging hebben en voor jou de beste verzorgingsproducten maken.

Deodorant spray

Een veelgebruikte vorm is de deodorant spray. In een spuitbus zijn de anti-transparant en geur samengebracht in vloeibare vorm. Samen met drijfgassen spuit je deze vervolgens onder de oksels. Voordelen van een deo spray is dat het de geur sterk en goed verspreid.

Deodorant stick

Een vaste vorm is de deodorant stick. Hier zijn de werkende ingrediënten in de vorm van een zachte zeep gemaakt die je op de huid kunt smeren. Vaak in een plastic verpakking die je opdraait om zo elke keer weer makkelijk te kunnen smeren. Een voordeel van een deodorant stick is dat er geen drijfgassen gebruikt hoeven te worden en dat het niet kan gaan lekken, omdat het geen vloeistof is maar een vaste vorm heeft.

Deodorant Roller

Een andere vorm van deo die je direct op de huid smeert is vloeibaar, namelijk de deodorant roller. Deze werkt met een bal die door de vloeistof rolt en afgeeft op de huid. De vloeistof heeft als eigenschap dat het de geur goed verspreid, maar tegelijkertijd ook de anti-transpirant direct op de huid weet aan te brengen. Een perfecte combinatie dus.

Natuurlijke Deodorant

Alles wat je op je huid smeert wordt in enige mate opgenomen door het lichaam, daarom willen veel mensen natuurlijke verzorgingsproducten. Gelukkig hebben we tegenwoordig ook natuurlijke deodorant in ons assortiment. Deze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en werken evengoed tegen ongewenste zweetgeuren en vaak ook als anti-transpirant.

Deodorant kopen

Bij Salontopper kun je veel verschillende soorten deodorant kopen. Bestel jij online bij Salontopper.nl en de producten zijn op voorraad, dan geldt voor 23:59 uur (van zondag t/m donderdagavond) dan is je bestelling morgen in huis. Op vrijdag is het voor 22:00 uur besteld is morgen in huis.

Veel shopplezier bij Salontopper!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.