thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
Haartype
Categorie
Prijs

Spa of Iceland

De producten van Spa of Iceland worden ontwikkeld door IJslandse cosmetica-ondernemers Haraldur Jóhannsson en Fjóla Gudrun Fridriksdóttir. Dit echtpaar heeft sinds 1976 een eigen importgroothandel in IJsland en produceert sinds 2001 haar eigen haarverzorgingsproducten! Haraldur en Fjola hebben een passie voor het creëren van hoogwaardige cosmeticaproducten die gebaseerd zijn op de IJslandse natuur. Doordat het stel zich intensief met hun omgeving bezighoudt zijn de producten zuiver, gezond en milieuvriendelijk. De producten van Spa of Iceland zijn dan ontwikkeld doordat Haraldur en Fjola geïnspireerd zijn geraakt door het schone water, de frisse lucht en de geothermische kracht die deel uit maken van de IJslandse omgeving.

Het echtpaar heeft de mogelijkheid gehad om met de beste chemici, haarverzorgingsspecialisten en gezondheidswerkers samen te werken. Dit is dan ook terug te zien in de hoogwaardige kwaliteit van de producten van Spa of Iceland.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.