thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!

Sortering

Per pagina
Haartype
Uitgelicht
Cadeaus
Categorie
Prijs

Invisibobble Haaraccessoires

Het merk Invisibobble is in 2012 gestart door de Duitse studente Sophie. Toen Sophie in 2012 naar een Proud-to-be-Fout feest ging gebruikte ze het spiraalvormige snoer van een oude telefoon om een staart in haar haar te doen.

Toen ze de volgende ochtend wakker werd bleek ze het snoer nog steeds in haar haar te hebben. Haar staart zat nog goed en de hoofdpijn die ze normaal had als ze te lang een staart in had, bleek ze ook niet te hebben! Het spiraalvormige snoer zat veel minder strak, maar had haar staart wel op de plek weten te houden.

Door deze ontdekking bedacht ze het spiraalvormige haarelastiek en zocht hulp om dit spiraalvormige elastiek op de markt te brengen. Samen met Felix ging Sophie aan de slag om dit nieuwe haarelastiek te ontwikkelen met goede materialen en de juiste eigenschappen.

Na 6 maanden lanceerden ze de eerste Invisibobble in Duitsland en bleven het product verder ontwikkelen. Om te blijven innoveren luistert Invisibobble graag naar de ervaringen van haar klanten en mede daarom zijn de producten nu internationaal geliefd en verkrijgbaar.

Invisibobble producten

Het begon met de Invisibobble Original, hét nieuwe haarelastiek. Tegenwoordig heeft Invisibobble een hele range aan haaraccessoires waar de voordelen van de Invisibobble in terug komen. Alle producten, van haarspeldjes tot haarbanden zijn erop gemaakt de druk gelijkmatig over het haar te verdelen voor het beste draagcomfort. Dit zorgt ervoor dat je geen hoofdpijn krijgt van het dragen van een paardenstaart of opgestoken haar, wat bij standaard elastiekjes en haarspelden nog wel eens voorkomt.

Daarnaast volgt Inivisibobble ook de laatste trends om producten te maken waarmee jij je look helemaal compleet kunt maken! Zoals de Sprunchies, de comfortabele variant van de scrunchie, en haarelastiekjes met mooie accessoires.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.