thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4


Invisibobble haarelastiekjes

Het was tijdens het eerste semester op haar nieuwe universiteit, toen uitvindster Sophie de Invisibobble bedacht. Op een nacht, tijdens een door de universiteit georganiseerd 'bad taste' feestje, besloot ze extreem over de top te gaan. Toen ze wilde vertrekken bedacht ze zich echter dat hoe idioot ze er ook uitzag, haar haar nog wel wat extra gekheid kon gebruiken. Ze besloot de telefoonkabel van de oude telefoon aan de muur af te rukken, aangezien deze toch geen functie meer had. Het apparaat was immers al jaren buiten gebruik. Vervolgens gebruikte ze deze telefoonkabel om haar haar op te steken en zo haar toch al indrukwekkende look te perfectioneren.

Invisibobble vs elastiek: geen afdruk

Al wakker wordend merkte ze de volgende ochtend dat er iets anders was. Het telefoonsnoer zat nog stevig in haar haar, maar het zat nog perfect in model. Ook had Sophie geen hoofdpijn (dit kreeg ze na het gebruiken van een normaal haarelastiekje wel) en had ze geen ‘knik’ in haar haar. De basis voor de Invisibobble was geboren. Na 6 maanden zoeken naar de perfecte materialen, werd het concept doorontwikkeld tot een volwassen product. Invisibobble is nu in meer dan 70 landen verkrijgbaar en dat is goed te verklaren. Het product wérkt namelijk en kost nog geen €5,-!

Invisibobble: hoe te gebruiken?

Je gebruikt de Invisibobble net als elk ander elastiekje! Maak bijvoorbeeld een staart of knot en gebruik de Invisibobble om je staart of knot vast te zetten. Et voilà! Een prachtig kapsel zonder hoofdpijn of lelijke afdrukken op je haar.

toepassen