thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Nepwimpers

Met nepwimpers creëer jij binnen een paar minuten een prachtige oogopslag en laat je jouw wimpers gemakkelijk langer, voller en zwarter lijken. Bij Salontopper vind je een breed assortiment aan nepwimpers, zo zit er altijd een passende set tussen voor jou! Lees meer >

Sortering

Per pagina
Categorie
Prijs
Merk

Nepwimper

Volle lange wimpers, wie wil dat nou niet? Gelukkig kun je dit heel makkelijk bereiken door middel van valse wimpers. Van nepwimpers heb je lang plezier, daarnaast zijn ze niet schadelijk voor je eigen wimpers en plak je ze snel op. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, zo heb je bijvoorbeeld de standaard nepwimper (haartjes bevestigd aan een stripje die je langs je wimperrand plakt) of de individuele wimpers (kleine stukjes wimpers, met verschillende lengtes, waarmee jij jouw eigen wimperlook samenstelt). Naast de keuze uit een standaard of individuele wimper kun je bijvoorbeeld ook nog kiezen uit verschillende lengtes en kleuren.

De beste nepwimpers

Je wilt natuurlijk langer dan één keer kunnen doen met je nepwimpers, het is daarom belangrijk goed naar de kwaliteit van het product te kijken. De kwaliteit bepaald bijvoorbeeld hoe vaak je de wimpers kunt hergebruiken. In ons assortiment vind je fijne valse wimpers van onder andere Ardell en House of Lashes. Met de populaire en comfortabele wimpers van Ardell heb jij altijd een sprankelende oogopslag. House of lashes heeft een breed assortiment aan hoogwaardige en luxe wimpers voor een betaalbare prijs.

Nepwimpers plakken

Tijd om nepwimpers te plakken! Zo breng je ze aan:

Stap 1: kies de juiste lengte van de wimperband

Leg de nepwimper bovenop je eigen wimper en hou deze tegen het oog aan. Kijk vervolgens of de wimper het juiste formaat heeft: de wimper moet iets korter zijn dan de breedte van je oog. Is de wimperband te lang? Knip deze dan met een klein schaartje tot de goede lengte. Knip in kleine stukjes, zodat je niet te veel in één keer afknipt.

Stap 2: breng de wimperlijn aan

Breng de wimperlijn op de wimperband aan en laat ongeveer 10 tot 30 seconden aan de lucht drogen (let op; de droogtijd kan per wimperlijm verschillen).

Stap 3: nepwimpers aanbrengen

Een nepwimper kun je aanbrengen met je handen, een pincet of een speciale wimper applicator. Plak de wimper dicht tegen de eigen wimpers aan en druk vervolgens goed vast.

Bij Salontopper vind je ook mooie make-up producten waarmee jij jouw look helemaal af kunt maken!

 

Veelgestelde vragen

Hoe breng je nepwimpers aan?

Nepwimpers breng je in de volgende stappen aan:

  • Stap 1: kies de juiste lengte van de wimperband.
  • Stap 2: breng wimperlijm aan op de wimperband en laat even drogen voordat je de wimper aanbrengt.
  • Stap 3: breng de wimper aan, plak deze zo dicht mogelijk tegen de eigen wimper en druk goed vast.

Hoe vaak kun je nepwimpers gebruiken?

Hoe vaak je nepwimpers kunt hergebruiken ligt aan de kwaliteit van de wimper. Maak jij je nepwimpers goed schoon nadat je ze gedragen hebt? Dan kun je ze vaak gewoon hergebruiken!

Hoe haal ik mijn nepwimper eraf?

Wij raden aan een make-up remover op oliebasis te gebruiken. Met olie week je gemakkelijk lijm van nepwimpers los. Breng een ruime hoeveelheid make-up remover aan en druk zachtjes op het gesloten oog. Geef de olie even de kans om in te werken en haal de strip voorzichtig los.  

Kan ik mascara over de nepwimpers aanbrengen?

Ja, je kunt mascara aanbrengen over nepwimpers!

Waar zijn nepwimpers van gemaakt?

Nepwimpers worden meestal gemaakt van synthetische materialen zoals polyester, nylon of acryl. Ze kunnen ook van natuurlijke materialen zoals zijde worden gemaakt. Het type materiaal bepaalt de textuur, uiterlijk en prijs van de nepwimpers, met synthetische opties als meest betaalbaar en diervriendelijk.

Hoe plak je nepwimpers op?

Om nepwimpers aan te brengen, meet je eerst de lengte af en knip je indien nodig bij. Breng een dunne laag wimperlijm aan op de strip van de nepwimpers en laat deze enkele seconden drogen tot het plakkerig is. Plaats de nepwimpers dicht bij je natuurlijke wimperlijn en druk zachtjes aan. Gebruik een pincet of je vingers voor precisie.

Hoe lang blijven nepwimpers zitten?

Nepwimpers kunnen meestal tot 1 tot 2 dagen blijven zitten, afhankelijk van de gebruikte lijm en zorgvuldigheid bij het aanbrengen. Voor langere draagtijd is het raadzaam om een goede wimperlijm te gebruiken en ze voorzichtig te verwijderen om beschadiging van je natuurlijke wimpers te voorkomen.

Hoe haal je nepwimpers eraf?

Om nepwimpers veilig te verwijderen, breng je wat oogmake-up remover of micellair water aan op een wattenstaafje. Houd voorzichtig je ooglid vast en wrijf zachtjes langs de wimperlijm om de nepwimpers los te maken. Trek ze voorzichtig van buiten naar binnen. Vermijd hard trekken om schade aan je natuurlijke wimpers te voorkomen.

Hoe maak je nepwimpers schoon?

Om nepwimpers schoon te maken, week je ze in een kommetje met warm water en milde zeep of wimperlijm verwijderaar. Laat ze een paar minuten weken om de lijm zacht te maken. Gebruik vervolgens een pincet om de resterende lijm en mascara voorzichtig te verwijderen. Laat ze drogen op een schone ondergrond.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.