thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Retouren & garantie

Bij Salontopper streven we ernaar om je de beste producten en service te bieden. Toch kan het voorkomen dat je een product wilt retourneren of aanspraak wilt maken op garantie. Op deze pagina leggen we je alles uit over onze retour- en garantievoorwaarden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als je vraag hier niet wordt beantwoord, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Garantie 

Bij Salontopper heb je wettelijke garantie op de producten die je bestelt. Dit betekent dat wij ervoor instaan dat alle aangeboden producten voldoen aan de door ons vermelde specificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid.

Aanspraak maken op de garantie

Om aanspraak te maken op de garantie, vragen we je eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice zal je voorzien van alle benodigde informatie en instructies. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt. We verzoeken je geen product zonder melding retour te sturen.

Herroepingsrecht

Heb je je vergist of ben je niet geheel tevreden met je aankoop? Bij Salontopper kun je je bestelling binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, herroepen.

Retouradres:
Salontopper
Kronenweg 2
7051 HX Varsseveld
Nederland

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder dat je hiervoor een reden hoeft op te geven. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, tenzij anders met onze klantenservice overeengekomen. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zorg er dan voor dat het product met alle bijgeleverde toebehoren, in de originele staat en -indien mogelijk- in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Neem contact op met onze klantenservice om gebruik te maken van dit recht. Ook kun je gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. Zorg ervoor dat je de goederen opstuurt voordat de termijn van 14 dagen voorbij is.

Het kan zijn dat wij kosten in rekening brengen als het product beschadigd is. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die ontstaat door gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

Gevolgen van de herroeping

Als je besluit om de overeenkomst te herroepen, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan terug. Dit is inclusief de leveringskosten, behalve als je hebt gekozen voor een duurdere leveringsmethode dan onze goedkoopste standaard levering. We betalen je zo snel mogelijk terug, maar in ieder geval binnen 14 dagen nadat we jouw herroepingsverzoek hebben ontvangen. De terugbetaling gebeurt met hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij je uitdrukkelijk hebt aangegeven dat je voorkeur geeft aan een andere methode. Voor de terugbetaling brengen we geen kosten in rekening. We mogen wachten met terugbetalen tot we de goederen hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Hygiëne- en verbruiksartikelen (zoals scharen, borstels, haarproducten en cosmetica) kunnen alleen teruggestuurd worden als de verzegeling nog intact is. Dit wordt altijd per geval door onze klantenservice bepaald. De klant is verantwoordelijk voor het gebruik van het artikel. 

Defect bij aankomst (DOA) 

Als één van de door jou bestelde producten bij aankomst defect blijkt te zijn, zullen we dit product kosteloos vervangen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice en zorg dat je een duidelijke omschrijving of foto van het defect bij de hand hebt. Stuur in geen geval een product retour zonder toestemming van onze klantenservice. Deze DOA-regeling doet niets af aan de bovengenoemde wettelijke garantie.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.