thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Betalen

 

Bij Salontopper.nl kun je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Als payment service provider heeft Salontopper.nl het bedrijf MultiSafepay gekozen. MultiSafepay zorgt ervoor dat je betaling zo snel mogelijk door ons in ontvangst genomen kan worden. MultiSafepay heeft moderne veiligheidsmaatregelen genomen, zodat je gegevens beveiligd zijn tijdens een transactie.

iDEAL
De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is iDEAL. Je hoeft hiervoor geen speciale account aan te maken of een extra dienst af te sluiten. iDEAL is als internet bankieren en verloopt dan ook via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van je bank. Wij ontvangen direct een bevestiging van jouw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van je bestelling. Betalen met iDEAL is gratis, snel en veilig.
 
Creditcard  
Je betaalt jouw bestelling via je MasterCard, Visa of American Express creditcard. De betaling vindt plaats via een beveiligde SSL verbinding. Wij ontvangen direct een bevestiging van je betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van je bestelling. Betalen met je creditcard is op Salontopper.nl gratis, snel en veilig.
 
PayPal 
Je betaalt jouw bestelling via PayPal. Met PayPal kun je al je online aankopen betalen door alleen jouw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via je mobiel of tablet met de PayPal-app. Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest en betalen met je PayPal account is gratis op Salontopper.nl! Wij ontvangen direct een bevestiging van jouw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van je bestelling.
 
Bancontact 
Je betaalt jouw bestelling via Bancontact. Bancontact is alleen beschikbaar voor Belgische rekeningen. Wij ontvangen direct een bevestiging van jouw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van je bestelling. Betalen met Bancontact is gratis, snel en veilig.
 
Achteraf betalen Klarna achteraf betalen
Met betaling via Klarna (achteraf betalen) ontvang je eerst je bestelling thuis en hoef je daarna pas te betalen. Zodra wij je bestelling verzenden ontvang je van Klarna de betalingsinformatie per e-mail. Je krijgt 14 dagen de tijd om te betalen vanaf factuurdatum, deze informatie staat duidelijk beschreven in de e-mail die je van Klarna ontvangt.

Je kunt bestellen tot een maximum van €500,00 als je bestelt via Klarna. Indien de betaling niet geautoriseerd wordt dan kun je de bestelling voldoen via een andere betaalmethode. De betaalmethode Klarna is gratis, maar alleen beschikbaar in Nederland, Duitsland & Oostenrijk. Neem bij vragen over je betaling contact op met Klarna via www.klarna.nl of bel 020-8082852.

Vooruitbetaling (bankoverschrijving) 
Je schrijft het totale orderbedrag eenmalig over via een reguliere bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van je betaling kan oplopen tussen de 3-8 werkdagen.
 
Nadat je de bestelling geplaatst hebt, ontvang je automatisch de gegevens voor een bankoverschrijving. Betalen via een bankoverschrijving is gratis maar wel veel minder snel.

Buitenlandse betaalmethoden
Betaal je vanuit het buitenland of via een buitenlandse rekening? Op Salontopper.nl kun je o.a. ook betalen met SOFORT Banking, Giropay, ING HomePay, Belfius, KBC en Dankort.

Bij het bestelproces kun je een couponcode invullen. Op zoek naar een kortingscode van Salontopper?