thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4
Föhn
Sortering

Per pagina
Uitgelicht
Categorie
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Merk
  • bekijk alles
  • bekijk minder

Föhn

Bij Salontopper vind je een groot aanbod aan föhns. Hoe kies je dan de föhn die het beste bij jou past? Ga bij jezelf na wat je zoekt in een föhn. Heb je een stopcontact in de buurt? Zo niet, kijk dan goed naar de lengte van de kabel van de föhn. Ook is de blaaskracht van de föhn heel belangrijk, dit bepaalt namelijk hoe snel je haar droog wordt. Met een van de föhns uit ons assortiment zal jouw haar mooi glanzend opdrogen en heb je er weinig werk meer aan.

 

Haartype

Heb jij haar wat aan de droge en pluizende kant is? Gebruik dan een föhn met ionische technologie. De negatieve ionen zorgen er bij deze föhns voor dat het haar minder snel uitdroogt.

Heb je gevoelig of geverfd haar? Gebruik dan een föhn met keramische technologie.Doordat de hitte bij deze föhns gelijkmatig over het haar verdeeld wordt, worden er geen lokken oververhit.

Gebruiksfrequentie van de föhn

Afhankelijk van hoe vaak je de föhn gaat gebruiken, raden wij er een met een AC,- of een DC-motor aan. Ga je hem vaak, (bijna) dagelijks gebruiken, dan raden we aan om er één met AC-motor te gebruiken. Deze föhns beschermen je haar het beste en gaan het uitdrogen en pluizen tegen. Dat is belangrijk omdat het haar weinig tijd heeft om te herstellen als het dagelijks geföhnd wordt. Andere voordelen zijn dat je haar extra snel droog is en dat een föhn met een AC-motor een langere levensduur heeft.

Ga je de föhn minder vaak gebruiken? Dan voldoet een föhn met een DC-motor. Voordelen van een föhn met DC-motor zijn de lagere prijs, en het kleinere formaat en lagere gewicht. Niet alleen handig om mee te nemen (op reis) , maar ook een heel stuk fijner voor je pols en arm bij het gebruik!

Doel

Voor het drogen van het haar is in feite elke föhn geschikt. Wel is het handig om rekening te houden met je haardikte en afhankelijk daarvan een milde of sterke stand te gebruiken. Bij het stylen van het haar wegen er gelijk een heel aantal meer factoren mee. Wil je je haar precies in model brengen? Dan is het handig om een smalle blaasmond te gebruiken. Wil je krullend haar mooi laten drogen? Gebruik dan een diffuser. Deze zorgt ervoor dat je haar op een meer natuurlijke manier droogt. Ook de verschillende standen (warmte en blaaskracht) hebben effect op het stylen van het haar. Bij een koude blaasstand fixeer je bijvoorbeeld je haar zodat het langer in model blijft. Het gaat dus altijd om de juiste combinatie van blaasmond en blaasstand.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.