thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!

Tanning mitt

Een tanning mitt is een soort washandje waarmee je zelfbruiner gemakkelijk en geleidelijk kan aanbrengen. Zelfbruiner is een product om wat bruiner te worden, zonder in de zon te hoeven liggen. Als je je lichaam goed hebt verzorgd en met een tanning mitt de zelfbruiner aanbrengt, krijg je geen vlekken. Daarbij blijven je handen ook lekker schoon door het gebruik van een tanning mitt. Ontdek ons assortiment en geniet van jouw bruine egale huid.


Waarom een tanning mitt?

Het aanbrengen van zelfbruiner gaat niet altijd even simpel en mooi. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing op te volgen zodat je geen vlekken of strepen krijgt. Verder kan het je helpen om een tanning mitt te gebruiken. Dit is een soort doekje of handschoen waarmee je het product kan aanbrengen. Het zorgt voor een goede verdeling en je handen blijven schoon. Een tanning mitt komt bij sommige merken mee in de verpakking van de zelfbruiner, de handschoentjes zijn ook los verkrijgbaar.

Hoe gebruik je een tanning mitt?

Een tanning mitt kan je gebruiken bij je favoriete zelfbruiner. Nadat je je huid hebt gewassen en hebt verzorgd, kan je beginnen met het aanbrengen van het product. Je doet de handschoen aan en vervolgens breng je de zelfbruiner aan op de handschoen. Vervolgens kan je de zelfbruiner op je huid inmasseren, zodat het product gelijkmatig wordt verdeeld. Sommige merken zelfbruiner komen met een special tanning mitt, zoals de Solaris Solkiss Applicator Mitt. Met deze speciale handschoen kan je de huid eerst verzorgen voordat je de zelfbruiner op doet. De ene kant van de handschoen verwijderd namelijk dode huidcellen en de andere kant is bedoeld om de zelfbruiner in te masseren. Lees dus altijd goed de gebruiksaanwijzing van het product, voordat je begint met het aanbrengen ervan.

Bestellen bij Salontopper

Als je net zo enthousiast bent geworden over de handige tanning mitt als dat wij zijn, kun je de producten met veel voordelen kopen op bij Salontopper. Vele anderen gingen je al voor, want we scoren inmiddels een 9.4 op klantenbeoordelingen. Je bestelling wordt gratis bezorgd vanaf €35,-. Als je de producten op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur besteld, kan je de volgende dag al beginnen met het gebruiken van je zelfbruiner.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.