thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!

Nagellak remover

Ben je toe aan een nieuw kleurtje op je nagels? Met een nagellak remover kan je gemakkelijk je oude nagellak, gellak of acrylnagels verwijderen. Je nagels zijn weer mooi schoon en klaar voor het aanbrengen van een nieuwe kleur of verlenging. Ben je op zoek naar de beste nagellak remover? Wij helpen je graag verder.  


Nagellak remover met en zonder aceton

Een nagellak remover met aceton kan de nagellak, gellak en acrylnagels gemakkelijk van de natuurlijke nagels verwijderen. Aceton is het meest effectieve oplosmiddel om de producten van je nagels af te halen. Het kan de nagel wel uitdrogen. Het is daarom belangrijk om de handen na het gebruik van een remover te wassen en de nagels te verzorgen met een nagelriemolie. Een remover zonder aceton verwijderd de producten op je nagels ook goed, maar net iets minder snel. Deze remover is wat vriendelijker voor de natuurlijke nagels en haalt niet de glans van je nagel af. Wat de beste nagellak remover is, is heel persoonlijk. Vind jij het juist fijn om een remover met aceton te gebruiken of kies je toch liever de variant zonder aceton? Wij verkopen beide producten.

Let op: het wordt afgeraden om een nagellak remover met aceton te gebruiken tijdens een zwangerschap. Kies tijdelijk voor een remover zonder aceton, deze kan je veilig gebruiken.  

Goede nagellak remover

Ben je op zoek naar een goede nagellak remover? De NailPerfect Aceton is geschikt voor het verwijderen van alle producten op je nagels, zoals nagellak, gellak en acrylnagels. Je nagels zijn na het gebruik weer mooi schoon en klaar voor een nieuwe kleur of verlenging. Was je handen na het gebruik van een remover altijd goed. De producten kunnen de huid rondom de nagels namelijk uitdrogen. Ook is het goed om de nagels en nagelriemen te verzorgen met een nagelriemolie.

Het gebruik

  • Bij gewone nagellak: breng de nagellak remover aan op een watje en laat deze even liggen op de nagel. De lak laat van de nagel los en je kunt de restjes gemakkelijk weg poetsen met het watje.
  • Bij het verwijderen van gellak: vijl voor het verwijderen van de lak altijd de glans laag weg. Pak een watje met remover, leg dit op de nagel en wikkel het vervolgens in. Laat dit ongeveer 10 minuten weken. Verwijder de losse restjes gellak met een cuticle pusher. Doe dit wel voorzichtig! Zit de lak nog te vast op de nagel? Laat het dan nog even weken.
  • Bij het verwijderen van acrylnagels: vijl voor het verwijderen van de acrylnagels eerst de glans laag van de acryl of gellak kleur weg. Breng een watje met remover aan op de nagel en wikkel dit in met een folie. Laat ongeveer 10 tot 15 minuten weken. Probeer vervolgens de restjes acryl van de nagel te verwijderen met een cuticle pusher. Laat het nog niet goed los? Breng dan weer de remover aan en laat het nog even weken.

Let op: nagellak remover kan een nare geur bevatten. Gebruik dit altijd in een ruimte waar je een raam kunt open zetten voor een goede ventilatie.

Nagellak remover kopen bij Salontopper

Bestel je de producten op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur, dan is je bestelling de volgende dag in huis, mits de producten voorradig zijn. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat zit er in nagellakremover?

Nagellakremover bevat vaak aceton of acetonvrije oplosmiddelen, gemengd met andere ingrediënten zoals water, oliën en glycerine. Aceton helpt bij het oplossen van nagellak, terwijl acetonvrije formules milder zijn voor de nagels. Het is belangrijk om je handen goed te hydrateren na het gebruik van nagellakremover om uitdroging te voorkomen.

Wat moet je doen als je geen nagellakremover hebt?

Als je geen nagellakremover hebt, zijn er een paar alternatieven. Zo kan je voorzichtig met warm zeepsop over je nagels wrijven of een wrijvingsalcohol gebruiken. Op deze manier kan je toch nog de nagellak verwijderen. Ook kan het helpen om een nagellak over de nagellak aan te brengen en deze direct af te vegen. Deze methoden kunnen echter de nagels uitdrogen, dus hydrateer ze goed na gebruik. Het beste is om de nagellak met aceton te verwijderen.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.