thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!

Sortering

Per pagina
Olivia Garden
Uitgelicht
Categorie
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

Olivia Garden

Het merk Olivia Garden is in 1967 opgericht door Jean & Micheline Renette in Luik (België). Het merk is gebaseerd op de principes om kappers innovatieve, hoogwaasrdige, mooie en geavanceerde salontools te beiden. Dit doet het merk door borstels, föhns, föhnborstels en kammen van de hoogste kwaliteit te leveren. Tegenwoordig heeft het merk dan ook een positie als marktleider en heeft het meer dan 55 patenten verdiend op producten. Het merk wordt in meer dan 100 landen verkocht.

Olivia Garden borstels

De borstels van Olicia Garden worden backstage gebruikt bij grote fashion shows zoals New York Fashion Week en daarnaast kun je de borstels terug vinden op veel filmsets en behind the scenes bij tv-shows. De populairste borstels van Olivia Garden zijn de Fingerbrushes, de Ceramic + Ion brushes en de IDetangle brushes. De borstels zijn er in verschillende groottes zodat je altijd een borstel vindt die bij het gewenste kapsel dat je wilt maken past.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.