thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
KIS
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

KIS: Keratin Infusion System

Kis staat voor Keratin Infusion System. De revolutionaire formule zorgt ervoor dat het haar van binnenuit hersteld wordt. De lijn sluit aan bij de wensen van de professional én de behoefte van de klant. De meest vooraanstaande chemici zijn door KIS aan het werk gezet om een totaal nieuwe haarverzorgingslijn met de sleutelwoorden eenvoud, gemak en maximale werking te ontwikkelen. Kis is daarnaast ook maatschappelijk betrokken: de producten worden niet op dieren getest, er worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu. Alle verpakkingen zijn bovendien recyclebaar. 

KIS Haircare

KIS heeft verzorgende haarproducten die aansluiten bij de specifieke wensen van professionele kappers én hun klanten! KIS staat bekend om het feit dat zij voorlopen op het gebied van het daadwerkelijk van binnenuit herstellen van het haar. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar:

 Waar je ook naar op zoek bent, bij Salontopper shop je alles van KIS Haircare.  

KIS Oxycreme, KIS Keracream en KIS Care No-Yellow Shampoo

Ben je al bekend met KIS? Of ken je slechts enkele producten? Wij vertellen je graag wat meer over producten die veel worden verkocht en al jaren de favoriete producten van velen zijn. Een voorbeeld hiervan is de KIS Care No-Yellow Shampoo 250ml, een erg fijne zilvershampoo. Met deze shampoo neutraliseer je de laatste restjes geel alsof deze tint er überhaupt nooit geweest is. Ben je op zoek naar ongekende creativiteit, meer textuur en separatie, een soft gloss en stevigheid? De KIS Shaper 100ml is dat een perfecte uitkomst. Maar kijk zeker even tussen de andere (styling)producten van KIS: het zijn stuk voor stuk geweldige haarproducten! Tot slot vertellen we je graag meer over de meest bekende producten van KIS: KIS haarverf. Haarverf van KIS is bij vele kappers terug te vinden en dat is niet voor niets: met de haarverf maak je de prachtigste kleuren in een handomdraai. Binnen het assortiment shop je permanente en semi-permanente verf, maar ook alles wat je daarnaast nodig hebt voor het verven van het haar. Hierbij kun je denken aan waterstofperoxide en wegwerpartikelen. Shop al je favoriete KIS-producten bij Salontopper en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.