thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- nu besteld, maandag in huis* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
KIS
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

KIS Hair

KIS heeft verzorgende haarproducten die aansluiten bij de specifieke wensen van professionele kappers én hun klanten! KIS staat bekend om het feit dat zij voorlopen wat betreft het daadwerkelijk van binnenuit herstellen van het haar. Ben op zoek naar Kis Hairspray, Kis Hair Color, Kis Argan Oil, of Kis Oxycreme? Shop ze nu voor een voordelige prijs. Neem een kijkje tussen ons Kis assortiment!

KIS: Keratin Infusion System

Kis staat voor Keratin Infusion System. De revolutionaire formule zorgt ervoor dat het haar van binnenuit hersteld wordt. Aan deze formule heeft een lange zoektocht ten grondslag gelegen, maar het resultaat mag er dan ook wezen. De lijn sluit aan bij de wensen van de professional én de behoefte van de klant. De meest vooraanstaande chemici zijn door KIS aan het werk gezet om een totaal nieuwe haarverzorgingslijn met de sleutelwoorden eenvoud, gemak en maximale werking te ontwikkelen. Kis is daarnaast ook maatschappelijk betrokken: de producten worden niet op dieren getest, er worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu. Alle verpakkingen zijn bovendien recyclebaar.

KIS Oxycreme, KIS Keracream en KIS Care No-Yellow Shampoo

De KIS Care No-Yellow Shampoo 250ml Is een erg fijne violetshampoo. Met deze shampoo neutraliseer je de laatste restjes geel alsof deze tint er überhaupt nooit geweest is. Ben je op zoek naar ongekende creativiteit, meer textuur en separatie, een soft gloss en stevigheid? De KIS Shaper 100ml is dat een perfecte uitkomst. Maar kijk zeker even tussen de andere (styling)producten van KIS: het zijn stuk voor stuk geweldige haarproducten!