thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis! klantbeoordeling 9.4
KIS producten
Sortering

Per pagina
KIS
Zilvershampoo
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

KIS haarproducten

KIS heeft verzorgende haarproducten die aansluiten bij de specifieke wensen van professionele kappers én hun klanten! KIS staat bekend om het feit dat zij voorlopen wat betreft het daadwerkelijk van binnenuit herstellen van het haar. 

KIS: Keratin Infusion System

Kis staat voor Keratin Infusion System. De revolutionaire formule zorgt ervoor dat het haar van binnenuit hersteld wordt. Aan deze formule heeft een lange zoektocht ten grondslag gelegen, maar het resultaat mag er dan ook wezen. De lijn sluit aan bij de wensen van de professional én de behoefte van de klant. De meest vooraanstaande chemici zijn door KIS aan het werk gezet om een totaal nieuwe haarverzorgingslijn met de sleutelwoorden eenvoud, gemak en maximale werking te ontwikkelen. Kis is daarnaast ook maatschappelijk betrokken: de producten worden niet op dieren getest, er worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu. Alle verpakkingen zijn bovendien recyclebaar.

Kis: De favorieten van Salontopper

De KIS Care No-Yellow Shampoo 250ml Is een erg fijne violetshampoo. Met deze shampoo neutraliseer je de laatste restjes geel alsof deze tint er überhaupt nooit geweest is. Ben je op zoek naar ongekende creativiteit, meer textuur en separatie, een soft gloss en stevigheid? De KIS Shaper 100ml is dat een perfecte uitkomst. Maar kijk zeker even tussen de andere (styling)producten van KIS: het zijn stuk voor stuk geweldige haarproducten!