thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
Haartype
Uitgelicht
Haarproblemen
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs

Affinage producten

Affinage is ontwikkeld in 1996 door International Hair Cosmetics. Van origine was Affinage slechts een merk voor permanente haarverf, maar tegenwoordig biedt het merk een breed scala aan professionele haarproducten. De stylingsproducten van Affinage behoren tot het topsegment en worden massaal omarmd door zowel consumenten als professionals. Niet voor niets wordt Affinage tegenwoordig verkocht in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord,- en Zuid-Amerika.
De producten van Affinage (voorheen Parucci) onderscheiden zich sinds 1996 doordat ze gebaseerd zijn op bijzondere en geavanceerde formules. De missie van Affinage is dan ook simpel: het creëren hoogwaardige producten voor de professionele haarindustrie door het gebruiken van kennis, innovatie, creativiteit en technologie.

Affinage haarproducten: innovatie voorop

Affinage blijft zich constant ontwikkelen en wil altijd bestaande grenzen doorbreken. Het merk wil haar reputatie als één van 's werelds hardst groeiende spelers op het gebied van haarproducten blijven versterken door innovatieve producten te creëren die voorop lopen in de industrie. Innovatie en kwaliteit, dát is Affinage. Dit uit zich bijvoorbeeld in producten als de Affiange Funky Styler 75ml of de Push Up Wax 75ml. Deze stylingsproducten geven je een stevige hold waardoor je haar de hele dag mooi in model blijft. 

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.