thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4
Reuzel
Sortering

Per pagina
Haartype
Uitgelicht
Categorie
Prijs

Reuzel haarproducten

Reuzel is Neerlands trots. Leen en Bertus, die Reuzel gecreëerd hebben, kapten al mannenharen toen ze 14 (!) waren. Liefde voor klassiek barbieren en rock 'n roll waren de cue om hun eigen barberstore te openen. Schorem Haarsnijder en Barbier was vanaf dat moment een feit. Deze oldschool barbershop voor mannen vind je in het hart van arbeidersstad Rotterdam. Gespecialiseerd in traditionele, klassieke en 'signature' kapsels en 'hot towel straight razor' scheren, proberen de heren een vergeten ambacht nieuw leven in te blazen. Sinds de opening van de barberstore, heeft schorem een grote kring vaste klanten verkregen bestaande uit, wel, ja, schorem. Greasers, rockers, bikers; de Rotterdamse barbieren hebben nu de beste pomades ontwikkeld die voldoen aan de eisen van deze 'fine gentleman scumbags', zoals de heren ze zelf noemen.  En natuurlijk aan die van henzelf. Reuzel is ontstaan na jarenlang onderzoek en meer dan 50 jaar ervaring in de Barbering-business.

De favoriete Reuzel producten van Salontopper

De Reuzel Beard Balm 35gr verzorgt, hydrateert en verzacht je baard als een baas. De speciale formule  gaat baardroos en jeuk tegen en zorgt voor dikkere baardhaargroei. Verder heeft de balm een medium hold wardoor het wilde haren temt en je baard in vorm brengt. De Reuzel Baard Balm is verrijkt met shea butter en argan olie. Reuzel heeft heel veel topproducten, maar écht bekend zijn ze natuurlijk vanwege hun fameuze pomades. De Reuzel Strong Hold High Sheen Pomade (Blauw) 35gr is daar een voorbeeld van. Deze pomade is op waterbasis en is zodoende makkelijk uitwasbaar. Desondanks heeft deze pomade een net zo sterke hold als een wax of een pomade op oliebasis! De blauwe Reuzel pomade heeft een hoge glans, droogt niet uit waardoor hij niet gaat schilveren en heeft een subtiele vanille,- en houtgeur. Wil je iets minder kracht? Ga dan voor de Reuzel High Sheen Pomade (Rood) 35gr. De Reuzel Clay Matte Pomade 35gr heeft wat minder shine maar is wel weer ultra-strong.