thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De nieuwe
Steampod 4.0
All-in-One Stoomstijler
Ontdek nu
Sortering

Per pagina
L'Oréal Professionnel
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

L'Oréal Professionnel

Dit is misschien wel het eerste merk waar mensen bij het woord haarverzorgingsproducten aan denken. En dat is niet voor niets. Al sinds 1909 verzorgt L'Oréal de meest innovatieve producten voor de grote namen in de kapperswereld. L'Oréal produceert producten die voortkomen uit de wensen van de meest veeleisende experts, waarmee zij zo snel mogelijk tot de beste resultaten kunnen komen.

Omdat je het waard bent

Het DNA van L'Oréal? Het inspireren van professionals met de laatste  trends. Het merk is aanwezig op de belangrijkste modeshows ter wereld en streeft ernaar om de nummer 1 te zijn op het gebied van haartrends.  Menis altijd op zoek naar de nieuwste trends op de catwalk, bij celebraties en op straat zodat zij kunnen bijdragen aan alle haarstijlen die vrouwen nodig hebben. Waarom? Omdat ze het waard zijn. En om dat waar te maken zorgt L'Oréal voor de beste opleidingen voor professionals, tools, stylingsproducten en verzorgingsproducten. De nieuwste technieken en technologieën worden niet alleen gebruikt door het merk, maar ook ontwikkeld.  Daarnaast heeft L'Oréal een programma om  'musculo-skeletal disorders' tegen te gaan: de voornaamste aandoening onder professionele kappers.

Ook de druk die het bedrijf op de omgeving uitvoert wordt tot een minimum beperkt. Sterker nog: in 2020 zullen álle producten van de overkoepelende L'Oréal Group (waar onder andere ook Redken, Kérastase en Matrix onder vallen) een verbeterd sociaal profiel hebben. Dat betekend een kleinere ecologische voetafdruk voor alle formules, een respectvolle omgang met de biodiversiteit, recyclebare en milieuvriendelijke verpakkingen en het stoppen van ontbossen.

De favoriete L'Oréal producten van Salontopper

Dat L'Oréal ook geweldige stylingsproducten voor mannen heeft bewijzem de L'Oréal Professionnel Homme Clay 50ml en de  L'Oréal Professionnel Homme Mat 80ml wel. Beide producten hebben een stevige hold, zijn opnieuw modelleerbaar en hebben een matte afwerking. Een volledige lijn die niet mag ontbreken in dit lijstje is de Tecni.Art-lijn. Met deze lijn haal je de kunstenaar in jezelf naar boven: je kneed je haar in elke vorm die jij wilt!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.