thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!


D:FI

Do you live every night to the fullest? D:FI is er voor diegenen die niet elke avond in het weekend op de bank blijven zitten. Nee, dit merk is er voor de mensen die leven voor het weekend. De mensen die hun lichaam zien als hun canvas en de wereld als een speeltuin. De mensen die constant op het randje leven. D:Fi heeft een enorm assortiment met stylingsproducten, poeders, shampoo en conditioner. 

De favoriete D:FI producten van Salontopper

Vlaggenschip van D:FI is de d:fi d:struct Molding Cream 75gr. Deze modelleercrème is geschikt voor werkelijk alle haarlengten. Met een medium stevigheid én een medium glans zit je altijd goed met dit stylingsproduct. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen blijft de d:struct de hele dag modelleerbaar door haar unieke textuur. De elasticiteit, zachtheid en stylingseffecten worden bereikt  door cactusextracten en lonolin. Liever een spray? De Wella Professionals EIMI Natural Volume 300ml heeft een gelijksoortig effect, maar is ook perfect te gebruiken als finisher. De spray is niet plakkerig en was je er met een handomdraai (en een beetje shampoo) met gemak uit. Wil je het wat extremer dan bovenstaande stylers? De d:fi Extreme Hold Styling Cream 75gr geeft je een 100% controle over je haar. Deze stylingscrème heeft een extreme holdfacor!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.