thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
Kemon
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

 

Kemon Hair

Kemon is in 1959 ontstaan in Italië. Het merk draagt al meer dan 50 jaar mee aan de ontwikkeling van het Italiaanse schoonheidsbegrip door middel van het ontwikkelen van professionele haarproducten die geïnspireerd zijn door de natuur. Kemon promoot een duurzame levensstijl en de acties die het merk onderneemt zijn altijd natuurlijke en bewuste keuzes. Een voorbeeld van de duurzame levensstijl die Kemon hanteert is dat het merk minder water verspilt bij productie doordat er een installatie wordt gebruikt die minder water nodig heeft en daarnaast geen chemische producten gebruikt. Kemon gebruikt uitsluitend gerecycled, ongebleekt papier en in de buurt van de fabriek heeft het merk 20 hectare grond omgezet in biologische landbouw.

Kemon Hair Manya

De innovatieve technologieën en ontwikkelingen van Kemon uiten zich in de hoge kwaliteit van de producten. Populaire producten van Kemon zijn de Kemon Hair Manya Hi Density Control, de Kemon Hair Manya Sea Salt Spray en de Kemon Hair Manya Fix Gum. Een ander populair en bekend product van Kemon is de Kemon Hair Manya Adrenaline Spray.

Kemon Hair Manya Hi Density Body Building Cream

De Kemon Hair Manya Hi Density Body Building Cream is een erg fijne en bekende stylingcrème die je haar stevigheid biedt het daarnaast goed verzorgt. Breng de crème aan op nat haar en wacht tot het intrekt. Breng je haar vervolgens in model en je hoeft je de rest van de dag geen zorgen meer te maken over je haar. De producten van Kemon zien er prachtig uit, verzorgen je haar én laten het er prachtig uitzien.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.