thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Tangle Teezer 

De wereld maakt voor het eerst écht kennis met Shaun P, de bedenker van de Tangle Teezer anti klit borstel, als hij in 2007 zijn idee presenteert in het televisieprogramma 'The Dragon's Den'. Dat de jury van het programma de wijsheid ook niet in pacht heeft, blijkt uit het feit dat het idee genadeloos wordt afgewezen. Shaun P, die zijn idee de Lees meer >

Sortering

Per pagina
Tangle Teezer
Haartype
Uitgelicht
Categorie
Prijs

Tangle Teezer 

De wereld maakt voor het eerst écht kennis met Shaun P, de bedenker van de Tangle Teezer anti klit borstel, als hij in 2007 zijn idee presenteert in het televisieprogramma 'The Dragon's Den'. Dat de jury van het programma de wijsheid ook niet in pacht heeft, blijkt uit het feit dat het idee genadeloos wordt afgewezen. Shaun P, die zijn idee de stempel 'tijdsverspilling' hoort krijgen, laat het hier niet bij zitten. De haarstylist met meer dan 10 jaar ervaring in de legendarische Vidal Sassoon salons in NY en LA krijgt gelijk. De Tangle Teezer lanceert nog datzelfde jaar en vliegt gelijk 35.000 keer over de toonbank. Een goed idee is dan misschien wel de belangrijkste sleutel voor succes, het is niet de énige sleutel. Ondernemendheid, doorzettingsvermogen en een hele grote bak geluk zijn minstens zo belangrijk. De jury van The Dragon's Den vond het idee van de anti klit borstel misschien waardeloos, de website van Tangle Teerzer werd overspoeld door geïnteresseerde kijkers. En waar de Tangle Teezer in eerste instantie alleen in het zwart gefabriceerd zou worden, bleek de niet geplande roze variant juist heel populair. 

Favoriete Tangle Teezer producten van Salontopper

Lang haar? Geloof ons, de Tangle Teezer Salon Elite heb jij nódig. Of je haar nu nat is of droog: de tangle teezer haalt de klitten er pijnvrij en met gemak uit. Sterker: borstelen met een Tangle Teezer voelt als een ware hoofdmassage en is dan ook zeer geschikt voor mensen met een hoofdhuidaandoening. Zelfs bindingsresten van extensions kam je met het grootste gemak uit je haar. Ja, de Tangle Teezer is, doordat borstelen geen pijn meer doet, bij uitstek geschikt als je krullen hebt én voor het borstelen van het haar van kinderen. Ga je op vakantie? De Tangle Teezer Compact Styler heeft dezelfde voordelen als zijn grote broer, maar heeft een ideaal reisformaat! De afneembare deksel zorgt ervoor dat de borstel schoon en vrij van pluis en vuil blijft!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.