thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

 


Marc Inbane

Het wereldberoemde merk Marc Inbane is toonaangevend in de wereld van het zelfbruinen. Verschillende celebs, dermatologen, hair & make-up artists en modehuizen zijn inmiddels fan van het merk. Daarnaast is Marc Inbane bekroond met verschillende awards en is het merk inmiddels verkrijgbaar in meer dan veertig landen. Het merk biedt jou en je huid een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor die vervelende schadelijke UV-straling van de zon en van zonnebanken. Inmiddels worden zonnebanken steeds minder populair en is het self-tannen helemaal in opkomst: steeds meer mensen gunnen hun huid enkel het allerbeste.

Marc Inbane: het begin

Ingo, Bart en Nele wachtten na het missen van hun vlucht op Schiphol op een nieuwe. Ze begonnen uit verveling voorbijgangers te observeren en hieruit merkten zij op dat perfect gebruinde mensen vrolijker waren en een betere houding hadden. Terugkerende reizigers zag er stralend uit. Hierdoor ontstond het idee voor Natural Tanning Spray: een product dat je het hele jaar door op een veilige en makkelijke manier kunt gebruiken en van een mooie tint kunt genieten. En zo ontstond Marc Inbane: Ingo, Bart en Nele startten een succesverhaal.

De populairste producten van Marc Inbane

Inmiddels is Marc Inbane uitgegroeid tot een gigantisch merk met een gigantischer assortiment. Zo vind je binnen het assortiment de bekende Natural Tanning Spray, maar ook de Natural Tanning Mousse, de Marc Inbane dagcrème en een fijne powder brush om de producten mee aan te brengen. Marc Inbane bezorgt je de tint waar je altijd al naar op zoek was.

 

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.