thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!

 


Marc Inbane

Het wereldberoemde merk Marc Inbane is toonaangevend in de wereld van het zelfbruinen. Verschillende celebs, dermatologen, hair & make-up artists en modehuizen zijn inmiddels fan van het merk. Daarnaast is Marc Inbane bekroond met verschillende awards en is het merk inmiddels verkrijgbaar in meer dan veertig landen. Het merk biedt jou en je huid een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor die vervelende schadelijke UV-straling van de zon en van zonnebanken. Inmiddels worden zonnebanken steeds minder populair en is het self-tannen helemaal in opkomst: steeds meer mensen gunnen hun huid enkel het allerbeste.

Marc Inbane: het begin

Ingo, Bart en Nele wachtten na het missen van hun vlucht op Schiphol op een nieuwe. Ze begonnen uit verveling voorbijgangers te observeren en hieruit merkten zij op dat perfect gebruinde mensen vrolijker waren en een betere houding hadden. Terugkerende reizigers zag er stralend uit. Hierdoor ontstond het idee voor Natural Tanning Spray: een product dat je het hele jaar door op een veilige en makkelijke manier kunt gebruiken en van een mooie tint kunt genieten. En zo ontstond Marc Inbane: Ingo, Bart en Nele startten een succesverhaal.

De populairste producten van Marc Inbane

Inmiddels is Marc Inbane uitgegroeid tot een gigantisch merk met een gigantischer assortiment. Zo vind je binnen het assortiment de bekende Natural Tanning Spray, maar ook de Natural Tanning Mousse, de Marc Inbane dagcrème en een fijne powder brush om de producten mee aan te brengen. Marc Inbane bezorgt je de tint waar je altijd al naar op zoek was.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet Marc Inbane intrekken?

Marc Inbane zelfbruinende producten moeten meestal ongeveer 3 tot 4 uur intrekken voordat ze volledig zijn ontwikkeld. Op de verpakking van de producten staat de gebruikersinformatie die altijd leidend zijn. Hoe lang de kleur die blijft zitten, varieert van persoon tot persoon en hangt af van factoren zoals huidtype, voorbereiding en nazorg. Over het algemeen blijft de kleur van Marc Inbane enkele dagen tot een week zichtbaar voordat deze begint te vervagen.

Hoe lang blijft Marc Inbane zitten?

Hoe lang de kleur van Marc Inbane zelfbruinende producten blijft zitten, verschilt van persoon tot persoon. Daarnaast wordt dit beïnvloed door verschillende factoren, zoals huidtype, voorbereiding en nazorg. Over het algemeen blijft de kleur enkele dagen tot een week zichtbaar voordat deze begint te vervagen. Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren en de juiste nazorgproducten te gebruiken om de kleur langer te behouden.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.