thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!

 

Layrite

Een mooi en stoer merk is het Amerikaanse Layrite. Deze werd ontwikkeld door Donnie Hawley met als doel een goede pomade die makkelijk uitwasbaar zou zijn. Het motto van Layrite is dan ook “Kracht van wax, wast uit als gel”. Nu heeft Layrite zich uitgebreid met verschillende andere stylingproducten en ander barbering products. Lees meer >>


Kenmerken Layrite

  • Voor mannen
  • Makkelijk uitwasbaar
  • Populaire stylingsproducten

Kenmerken Layrite

  • Voor mannen
  • Makkelijk uitwasbaar
  • Populaire stylingsproducten

Layrite kopen

Bij Salontopper kun je veel verschillende producten van Layrite kopen. Dit merk heeft een uitgebreide stylingslijn maar ook verschillende andere producten zoals shampoo en conditioner, maar ook scheerproducten. Vooral populair zijn de stylingproducten omdat deze makkelijk uitwasbaar zijn. Zo kun je zelfs duoproducten van Layrite kopen!

Layrite producten

Oprichter Donnie Hawley kreeg van zogenaamde 'experts' te horen dat 'barbering' niet zou werken en dat het een uitstervend beroep was. Hij negeerde ze en geïrriteerd door de status quo, zag hij kansen waar andere beperkingen zagen. Zijn nieuwe Layrite producten op waterbasis waren door zijn klanten al geliefd en hij wilde dit graag verder uitbouwen. En die drive heeft ervoor gezorgd dat het merk nu succesvol is met de kwalitatief beste layrite producten!

Vooral popular zijn de Layrite producten voor styling. Deze zijn veelal op waterbasis zodat deze makkelijk uit te wassen zijn. Hieronder staan de drie populairste producten.

Layrite Cement Clay

Deze Cement Clay is een erg populair product. Het is een klei met een natuurlijke matte finish. Het bundelt de haren voor meer structuur en volume. Je kan het de hele dag restylen en is makkelijk uitwasbaar omdat het op waterbasis is.

Layrite Super Hold Pomade

Op zoek naar een gel pomade op waterbasis dan is de Super Hold Pomade iets voor jou. Deze heeft een sterke hold die je haar op de hele dag op zijn plek houdt en een mooie glans geeft. Omdat het op waterbasis is kun je deze makkelijk uitspoelen.

Veelgestelde vragen

Is layrite op water basis?

Ja, alle stylingsproducten van Layrite zijn op waterbasis, hierdoor zijn ze makkelijker uitwasbaar.

Is layrite pomade goed?

Vele mensen zweren bij Layrite pomade en het is dan ook een favoriet stylingsproduct en zeker van Layrite omdat deze makkelijk uit te wassen is!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.