thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
Haartype
Uitgelicht
Categorie
Prijs

Layrite

'De reden waaróm een man er goed uitziet, is belangrijker dan hóe goed hij eruit ziet.' De missie van Layrite is om de tijdloze tradities van onze (groot)vaders te eren. Tradities die stammen uit een tijd dat er goed uitzien niet ging om ijdelheid, maar om het jezelf voorbereiden om iets te bereiken. Om iets goeds te doen. Voor de wereld en voor anderen. En die missie begint bij het terugbrengen van écht goede verzorgingsproducten voor mannen. Ouderwets kwaliteit, naar moderne standaarden. En dat voor een eerlijke prijs. Oprichter Donnie Hawley kreeg van zogenaamde 'experts' te horen dat 'barbering' niet zou werken en dat het een uitstervend beroep was. Hij negeerde ze en geïrriteerd door de status quo, zag hij kansen waar andere beperkingen zagen. En die drive heeft ervoor gezorgd dat Layrite nu succesvol is met de kwalitatief beste producten!

Al bijna 20 jaar kwaliteit

Layrite is opgericht in 1999. In zijn missie om de kapsels van zijn klanten te perfectioneren, stuitte Hawley op één probleem: de stylingsproduten die destijds voor handen waren, waren gebaseerd op petrolium en waren bijna niet uit het haar te wassen. En omdat er geen haar op zijn hoofd was die dacht aan het beperken van de mogelijkheden qua styling, besloot hij naar een oplossing te zoeken. En die vond hij ook: de pomades van Layrite zijn ontwikkeld op waterbasis. Ze hebben een hold als wax maar zijn uitwasbaar als een gel.

De meest populaire producten van Layrite

Layrite biedt een grote keuze qua stylingsproducten. De Layrite Superhold Pomade 120gr is bijvoorbeeld een gel-pomade op waterbasis en heeft een erg sterke hold die gedurende de dag niet zwakker wordt. De pomade is makkelijk uit te wassen door de waterbasis, geeft een medium glans en de milde vanillegeur is mannelijk en zeer aangenaam. Liever een meer medium hold? De Layrite Natural Matte Cream 120gr is eveneens op waterbasis ontwikkeld, maar voelt meer als een lichtgewicht crème. De Matte Cream geeft textuur, vorm een flexibele hold en een natuurlijke, matte finish. Met fijn of medium haar heb je het meeste profijt van dit product.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.