thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Verzenden & bezorgen

Je bestelling wordt door PostNL  pakketservice bezorgd op het door jouw opgegeven afleveradres. Je kunt per bestelling een afwijkend afleveradres opgeven of je kan er voor kiezen je bestelling af te laten leveren op een ophaalpunt. Dit kun je aangeven tijdens het afronden van het bestelproces.
In de regel hanteren we voor zendingen naar Nederland & België: Op werkdagen én op zondag voor 22:00 besteld, morgen in huis! (mits het product voorradig staat aangegeven)
 
Verzending binnen Nederland 
Is jouw bestelbedrag € 35,- of hoger? Dan versturen wij jouw bestelling gratis! Is jouw bestelbedrag lager dan € 35,-? Dan betaal je € 4,50 verzendkosten om je bestelling binnen Nederland af te laten leveren. In de regel (99% van alle gevallen) kun je jouw bestelling de dag (m.u.v. zon- & feestdagen) na de verzendbevestiging (per e-mail) in ontvangst nemen.
 
Je ontvangt jouw bestelling standaard in een discrete verpakking met PostNL pakketservice. Indien een zending door de brievenbus past, zal deze verstuurd worden via de brievenbuspost van PostNL. Je ontvangt in beide gevallen een e-mail met daarin een traceercode. Met deze traceercode kun je de zending met jouw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van PostNL.

Bezorging door PostNL
PostNL verzorgt de verzending van al onze bestellingen (binnen Nederland en België).

Indien je de eerste maal niet thuis bent, zal PostNL de zending een werkdag later nogmaals aanbieden. Als blijkt dat je weer niet aanwezig bent wordt een werkdag later nogmaals een poging gedaan. Na een mislukte derde afleverpoging kun je jouw bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt van PostNL. Je vindt dit adres via het Track & Trace systeem van PostNL of op een notitie die PostNL achter zal laten in je brievenbus.

Bezorgdatum
In het bestelproces is het voor de landen Nederland, België en Duitsland mogelijk om een gewenste bezorgdatum te kiezen. Standaard is de bezorgdatum uiteraard de volgende dag (m.u.v. zondag).

Avondbezorging
Bij afleveringen binnen Nederland kun je er voor kiezen om je bestelling in de avonduren te laten bezorgen. Dit kun je aangeven in het bestelproces. De toeslag die hiervoor gerekend wordt is € 1,95.

Afleveren bij een PostNL ophaalpunt
Je kunt er in het bestelproces ook voor kiezen om je bestelling direct af te laten leveren bij een PostNL ophaalpunt (voor afleveringen in België werkt PostNL hiervoor samen met Kariboo). Op basis van je postcode wordt een selectie getoond van de dichtstbijzijnde ophaalpunten. Je kunt je bestelling dan de eerstvolgende dag vanaf 16.00 uur afhalen (m.u.v. zondag). Daarna blijft je pakket nog 2 weken liggen bij het ophaalpunt.

Verzending naar het buitenland
Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit een ander land te bestellen of daar je bestelling te laten afleveren. Pakketten naar België worden geleverd met PostNL. Pakketten naar andere landen worden geleverd met DPD. Uiteraard ontvangt u na verzending een traceercode per e-mail van de betreffende transporteur.

Hieronder vind je de verzendkosten en looptijden naar diverse landen:

Bestemming  Transporteur Kosten Gratis vanaf Looptijd Bijzonderheden 
Nederland € 4,50 € 35,- orderwaarde 1 dag -
België € 5,50 € 35,- orderwaarde  1 dag -
Denemarken € 7,50 € 125,- orderwaarde 2-3 dagen -
Duitsland € 3,95 € 35,- orderwaarde 1 dag -
Frankrijk € 7,50 € 125,- orderwaarde 2-3 dagen -
Groot-Brittannië € 8,50 € 125,- orderwaarde 2-3 dagen -
Luxemburg € 6,50 € 125,- orderwaarde 1-2 dagen -
Oostenrijk € 7,50 € 75,- orderwaarde 2-3 dagen -
Zwitersland € 15,- - 2-3 dagen incl. douaneafhandeling
Overig EUROPA op aanvraag - 2-3 dagen  -