thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
KMS
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

KMS

'Style might not save the world, but great style can make your day.' Wij vinden dit een hele wijze uitspraak, en zijn het wat dat betreft honderd procent met KMS eens. Zelf noemt KMS stijl 'een visuele taal dat creatieve mensen overal ter wereld samenbrengt' en ze gebruiken die taal om samen te werken met hun community en om inspiratie op te doen op de catwalk, fashionshows, en de straat. KMS gaat al eventjes mee, In 1976 rolden de eerste producten namelijk al van de lopende band. In 1984 was KMS één van de eerste bedrijven met een 'heat styling product' en twaalf jaar later werd de molding paste voor het eerst op de markt gebracht. Dit is tot de dag van vandaag een favoriet van veel kappers! 

KMS: Start. Style. Finish.

De TRIfinity technologie zorgt ervoor dat je de keuze hebt tussen oneindig veel stylingsmogelijkheden. Alle KMS producten zijn met elkaar verenigbaar en werken het best in een 3-stappen systeem. START-producten bevatten het AHA Structuur Complex, dit zorgt ervoor dat het haar van binnen en buiten verbeterd zodat de volgende stap gelijkmatig kan 'pakken'. Die volgende stap, de STYLE-producten, bestaat uit stuk voor stuk innovatieve stylingsproducten met een eigen individuele formule. De FINISH-producten hebben een flexibele afsluiting. Ze dragen bij aan de effecten van de STYLE-producten, met soms wel een hold van 3 dagen en bieden daarnaast de nodige bescherming.

De favoriete KMS producten van Salontopper

Je las het hierboven al: KMS HairPlay Molding Paste 100mlis een geweldig product. Het gaat al meer dan 20 jaar mee, en is nog steeds erg populair! Een sterke maar soepele styling met een matte look. Maar check vooral ook de KMS HairPlay Dry Wax 150ml, de KMS CurlUp Wave Foam 200ml of één van de andere stylingsproducten van KMS!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.