thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Hairways

Het merk Hairways is enkele jaren geleden opgericht door de zoon van een griekse kapster met een eigen salon. Hierdoor moest hij veel reizen, waardoor hij leerde dat veel haarverzorgingsproducten niet voldeden aan de regels op de luchthaven. Dit vond hij zo vervelend dat hij zijn eigen haarmerk genaamd Hairways is gestart. Hairways biedt travel sizes aan voor alle reizigers zodat het inpakken van je koffer een stuk minder vervelend wordt.

Hairways: meer ruimte in je koffer

De producten van Hairways zijn zo ontwikkeld dat ze je reisgemak een stuk verbeteren! Hairways heeft bij het ontwikkelen van alle producten nagedacht over de grootte en de kwaliteit van de shampoos, de conditioners en de bodywashes. Zo kun je altijd en overal genieten van hoogwaardige verzorgingsproducten. De producten van Hairways hebben precies de perfecte inhoud, namelijk 100ml. Ook zijn de producten allemaal ontwikkeld rondom optimaal gebruiksgemak. Hierdoor bespaar je tijd én ruimte!

toepassen