thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!

Kapmantels

Kapmantels zijn onmisbaar in je kapsalon. Deze beschermen de kleding van de klanten tegen vlekken van chemische middelen, zoals verf. De kapmantels zijn daarom ook echt salonbenodigdheden waar je niet zonder kunt. Je gebruikt ze dagelijks bij alle klanten voor het knippen van het haar, maar ook bij het verven. Ben je op zoek naar kwaliteit kapmantels die je een lange tijd kunt gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vind je favoriete kapmantels voor je salon bij Salontopper.


Professionele kapmantel

Ben je op zoek naar professionele kapmantels voor je kapsalon? Bij Salontopper verkopen wij de kapmantels van diverse merken. Deze zijn allemaal geschikt voor professioneel gebruik. Je kunt de mantels makkelijk en goed afnemen als er verf of andere chemische middelen geknoeid zijn. Deze chemische middelen zijn dankzij de waterdichte laag op de mantel niet op de kleding gekomen. Werk je liever met de plastic wegwerp variant? Dan zijn de Salonline Wegwerp Mantels wat jij nodig hebt. Plastic laat geen water of andere middelen door, dus de klant is goed beschermt. Na het gebruik hoef je ze niet af te nemen of te wassen, maar kunnen ze gewoon worden weggegooid. Een kappers kapmantel is onmisbaar in je kapsalon. Welke variant van de mantel kies jij voor je kapsalon?

Een goede kapmantel

Een goede kapmantel hoort aan een aantal punten te voldoen. Het belangrijkste is dat de mantel de kleding van de klant beschermt. Zorg dat deze ook groot genoeg is, dat de klant compleet bedekt is. De kapmantels moeten volledig waterdicht zijn, zodat de chemische middelen niet in de kleding kunnen trekken en vlekken kunnen veroorzaken. Ook houden ze alle haartjes tegen die zijn afgeknipt. Dit voorkomt dat je thuis komt met allemaal prikkende haartjes die door je kleding heen steken. De kapmantels moeten ook goed aansluiten bij de hals. Als dit te los zit, kunnen er chemische middelen en water in de nek van de klant lopen en de haartjes kunnen hier achter vallen. Door meerdere drukknopen aan het uiteinde van de kapmantels kan je ze passend laten sluiten aan de nek van de klant. Er bestaan ook mantels met mouwen, zodat de klant net wat makkelijker het tijdschrift kan lezen, op de telefoon kan kijken of zelfs werken. Ben je nog op zoek naar meerdere kappersbenodigdheden? Wij hebben een ruim assortiment aan professionele producten die je kunt gebruiken in je kapsalon.

Kapmantel kopen bij Salontopper

Kapmantel kopen? Bestel je op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur, dan is je bestelling de volgende dag in huis, mits de producten voorradig zijn. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.