thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

🎁 CHRISTMAS SHOP! Shop nu alle gifts voor een geweldig kerst!

Sortering

Per pagina
Categorie
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

Ga.Ma

Ga.Ma. streeft al 40 jaar de uitdaging na om professionele schoonheid- en stylingstools te produceren. Dit doet het merk door stijltangen en haardrogers te produceren via een verkoop- en marketingnetwerk in wel 50 verschillende landen! Ga.Ma opereert vanuit de Italiaanse markt en helpt stylisten uit landen als Rusland, Argentinië, Brazilië, Spanje en Frankrijk. Om continu innoverende oplossingen te kunnen blijven ontwikkelen, heeft Ga.Ma onderzoekslaboratoria in Italië, Argentinië en China. Ook werkt het merk continu aan een naadloze integratie van deze oplossingen in het leven van mensen van verschillende culturen, trends en smaken. Teams van over de hele wereld komen samen om de beste tools te ontwikkelen, om het haar in model te kunnen brengen én te verzorgen.

Ga.Ma stijltang

Ga.Ma streeft ernaar om de gebruikerservaring van de producten voortdurend te verbeteren. Dit zie je onder andere terug in de kwaliteit van de stijltangen van Ga.Ma! Met de Ga.Ma stijltangen en tondeuses wordt schoonheid en stijl overgebracht naar de klant. Geniet van professionele hittetools met prachtig Italiaans ontwerp. Je shopt bij Salontopper Ga.Ma trimmers, stijltangen, föhns en tondeuses.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.