thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De nieuwe ghd unplugged styler

0
De nieuwe ghd unplugged styler

Hey you,

Via onze blogs houden we jullie altijd op de hoogte van de nieuwste trends, schrijven we reviews van producten en brengen we jullie op de hoogte van nieuwe items. In dit geval gaan we jullie wat vertellen over een heel tof nieuw product, namelijk… “tromgeroffel” de nieuwe ghd unplugged styler. Het Britse merk is wereldleider op het gebied van haar- en stylingtools. Wereldwijd worden hun stylingstools en producten dan ook gebruikt, misschien ook wel door jou? Zo worden de tools ook veel gebruikt door wereldmerken als D&G, Dior en Prada.

Nieuw: De ghd unplugged styler

Waarschijnlijk heb je de nieuwe must-have tool van ghd al wel voorbij zien komen… want in de beautybranche is het niet onopgemerkt voorbij gegaan dat deze parel nieuw op de markt is! Ook bn'er Vivian Hoorn is helemaal fan van de nieuwe stijltang wat ons uiteraard nog nieuwsgieriger maakt. Wij gaan jullie alle ins en outs over de nieuwste tool van ghd vertellen (want omg… het past zelfs in je handtas en is draadloos, hoe geweldig is dit)! Wist je trouwens dat ghd voor good hair day staat? Nou dit willen we toch allemaal iedere dag? Lees daarom snel verder.

ghd campgain beeld

Mini stijltang

Wat is de ghd unplugged styler? De ghd unplugged styler is nu al de must-have tool die niet meer mag ontbreken in jouw beautyroutine. Het is een nieuwe draadloze mini stijltang die jou meer vrijheid geeft tijdens het stijlen van je haar, dit geldt voor zowel thuis als voor onderweg. Yes, je leest het goed, ook voor onderweg. De stijltang is namelijk zo compact dat het in je handtas past en na gebruik weer direct in je handtas gestopt kan worden dankzij de speciale beschermhoes.

Het merk ghd staat bekend om hun vooruitstrevende technologie waar hun tools een consistente tempratuur behouden van 185ºC. Het is de optimale tempratuur voor het stylen van het haar zonder het haar te beschadigen, dit zie je natuurlijk ook weer terug bij de nieuwe ghd unplugged. Bij gebruik kan je na 45 seconden al beginnen met stylen. Ideaal voor als je tussendoor nog even je haar wilt doen, of je weer eens te laat vanuit huis bent vertrokken, (we’ve all been there). Ghd maakt gebruik van de dual-zone technologie, dit houdt in dat de tool op maat gemaakte keramische heaters heeft om de optimale stylingstemperatuur van 185ºC continu te reguleren wat zorgt voor prachtig glad en gezond haar. De ghd unplugged styler zorgt maar liefst voor 65% meer glans in het haar, kortom een echte life-saver!

De voordelen van de ghd unplugged stijltang 

  • De styler is draadloos
  • Makkelijk op te laden via een USB-C kabel
  • Mini stijltang dus past in je handtas
  • Kan mee in je handbagage
  • In het zwart en wit verkrijgbaar
  • Heeft een consistente tempratuur 185ºC.
  • Zorgt voor 65% meer glans
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Inclusief hittebestendige beschermhoes
  • Maximaal 20 minuten ononderbroken stylen
  • Volledig opgeladen in slechts 2 uur

Onze ervaring met de nieuwe tool van ghd

Natuurlijk hebben wij de styler voor je getest en vertellen je graag hoe wij dit hebben ervaren. We hebben de afgelopen jaren namelijk veel stylers voorbij zien komen en weten dus precies waar we wel/niet blij van worden.

Het avontuur begint als we na ruim een week wachten de styler binnenkrijgen op kantoor. We kunnen al een paar dagen niet wachten op dit nieuwe ‘kopstuk’ uit de collectie van ghd en de verwachtingen liggen dan ook hoog. Bij het uitpakken valt de doos ons dan echter ook een beetje tegen… Strak en stijlvol, maar wel een beetje saai. Op het moment dat we de box openmaken wordt dit echter meteen goed gemaakt. Er verschijnt een prachtig compacte stijltang, stijlvol en strak ingepakt (zie onze unboxing). 

We doen de styler dan ook snel aan de lading, zodat we deze einde van de dag nog kunnen testen. En dat laden gaat snel! Binnen één uur is de unplugged helemaal volgeladen (I-de-aal). We verwachten dat de styler nog wel wat batterij had, dus laden hem later in die week nog eens op (nadat die helemaal leeg was). En inderdaad… Bij de tweede test was de tang met ongeveer 2 uur volledig opgeladen en weer ready for use!

Maar dan naar het belangrijkste gedeelte, hoe werkt de mini stijltang? Is die makkelijk in gebruik? En hoelang gaat die nu echt mee?
AND GURL… LET ME TELL YOU! Ik kan namelijk mijn gehele haar krullen en dan is de ghd unplugged nog lang niet leeg. Oke… ik heb vrij dun haar en geen extreem dikke bos, maar ben altijd zeker een kwartier bezig. Dit kan dus makkelijk met een volgeladen ghd unplugged.

Wat mij in eerste instantie opvalt is dat de tang wat klein lijkt… echter merk ik hier bij het stylen helemaal niets van. Mijn haar glijdt feilloos door de tang heen en ik kan relatief dikke plukken nemen. Mijn haar gaat glanzen en is perfect gestyled. Ik ben verbaasd over de prestaties van deze ‘kleine’ maar fijne styler.

Waar ik eerst bang was dat de ghd unplugged styler alleen geschikt zou zijn voor het bijwerken van je coupe (hierop wordt die ook gemarket), is de styler voor mij echt een volwaardige styler zoals de ghd platinum+ styler of de ghd gold styler.

Of die nog meer pluspunten heeft? Ja voor mij wel… Je kunt hem namelijk direct na gebruik in de bijgeleverde travelbag stoppen, zonder je zorgen te maken dat de boel verbrand. Handig als je net voor een meeting nog even je haar wilt doen en de styler daarna weer in je tas moet.

We kunnen dus wel zeggen dat wij bij salontopper erg enthousiast zijn over de nieuwste telg in de ghd familie! Ben je dus opzoek naar een multi-use styler die je ook nog eens overal met je mee naartoe kunt nemen? Dan is dit de ultieme tool voor jou!

Liefs,
Silke & Elserieke

 

Reactie plaatsen

Blog

Tools & Accesoires


Elserieke Dales

Elserieke Dales

29 jaar | Marketing Manager | Social Media | Trendwatcher | Muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.