thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Zo gebruik je de nieuwe AVEDA be curly advanced™ producten

0
Zo gebruik je de nieuwe AVEDA be curly advanced™ producten

Welkom in de wereld van verbeterde krulverzorging! De nieuwe AVEDA be curly advanced™ lijn is specifiek ontwikkeld voor iedereen met krullend, kroes of golvend haar. Deze lijn bevat krachtige, natuurlijke ingrediënten om het beste uit jouw krultype te halen. In deze blog kom je meer te weten over de nieuwe AVEDA be curly advanced™ producten, welke krultypes er bestaan en juiste producten die aansluiten bij jouw type krul! 

Welk type krul heb jij?

Het begrijpen van je krultype is essentieel om de juiste producten voor jouw haar te vinden. AVEDA Be Curly Advanced™ bedient een breed spectrum aan krultypes, van 2A (losse golven) tot 4C (strakke krullen). Elk product in de lijn is ontworpen om aan de specifieke behoeften van deze diverse krultypes te voldoen.

Ontdek de nieuwste verzorging voor krullend haar: AVEDA be curly advanced™

Het goed verzorgen van krullend haar is essentieel om het beste uit je krullen naar boven te halen. De AVEDA be curly advanced™ producten helpen daarbij! Van reiniging, extra voeding en natuurlijk alles om krullen, kroes en golvend haar te stylen. 

Reinigen: shampoo, conditioner en een co-wash

De shampoo is vrij van sulfaten en ontworpen om opbouw te verwijderen zonder de natuurlijke oliën te strippen. En juist deze oliën geven jouw haar de natuurlijke hydratie om in topvorm te blijven. De be curly advanced™ co-wash biedt een nog zachtere reiniging tussen wasbeurten door, waarbij dit speciale product reinigt en conditioneert in één stap. Natuurlijk kun je naast de shampoo ook de super voedende conditioner gebruiken als je de voorkeur geeft aan een tweestaps reiniging. 

Voeding: een heerlijk masker

Het be curly advanced™ intensive curl perfecting masque biedt diepe hydratatie en verbetert de glans van je krullen. Dit masker is perfect voor alle krultypes en helpt om je krullen glad te maken en frizz te verminderen.

Styling: definitie voor verschillende krullen

Alle styling producten van be curly advanced™ beschermen tegen vocht en helpen om je krullen te definiëren zonder te verzwaren of een plakkerig gevoel achter te laten. Zoek je de beste definitie? Gebruik voor krultype 2A-3C de curl enhancer cream en voor strakke krullen, type 3C-4C, de coil definer gel.

Golven en losse krullen: Jouw stappenplan

Begin met een goede reiniging met de shampoo om opeenhopingen te verwijderen zonder te strippen. Tussen de wasdagen reinig je mild met de co-wash. Verzorg je golvende haar of losse krullen met de conditioner en masker. Wissel dit af, afhankelijk van de behoeften van het haar. Creëer vervolgens een basis voor stylingproducten met de curl perfecting primer. Gebruik vervolgens de curl enhancer cream om je haar te hydrateren, definiëren en pluis te verminderen. Gegarandeerd prachtig golvend haar of losse krullen!

Strakke krullen of kroes haar: jouw stappenplan

De shampoo geeft een goede reiniging en behoudt natuurlijke oliën, terwijl de co-wash juist mild reinigt, hydrateert en pluis vermindert tussen wasdagen door. Gebruik de conditioner om het haar te ontwarren en vocht vast te houden tot de volgende wasbeurt. Voor extra hydratatie wissel je de conditioner af met het masker. Ook de strakkere krultypen prime je met curl perfecting primer, om ze te beschermen tegen uitdroging door de zon. Style dit krultype met de coil definer gel zo voeg je glans toe, definiëer je het haar en houd je frizz onder controle.

Waarom be curly advanced™ zo speciaal is

Deze lijn is een echte game-changer op het verzorgingsgebied voor krullen en kroes haar. Zoals we van AVEDA gewend zijn, zijn alle producten 100% vegan. Experts hebben vier jaar samengewerkt om de formules te ontwikkelen voor meerdere soorten krullen. Het geheim? Een veganistische krulversterkende peptide die het van nature kwetsbaar krullend, coily en golvend haar versterkt. Daarnaast komen we in de be curly advanced™ producten nog andere hele mooie ingrediënten tegen, zoals kokumzaadboter.

Omarm je natuurlijke krullen met AVEDA be curly advanced™

Met AVEDA be curly advanced™ kun je rekenen op producten die speciaal zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van jouw krullen te voldoen. Ontdek het verschil in je haar met deze geavanceerde, doordachte formules.

Heb je specifieke vragen over krullen? Of zoek je naast de juiste producten ook stylingtips? Vraag het gerust, we denken graag met je mee! Daarnaast behandelen we veel verschillende onderwerpen over krullend haar in onze andere blogs 

Cheers to all curls, coils and waves!

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.