thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis! klantbeoordeling 9.4 

Sortering

Per pagina
Kerastase
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Zilvershampoo
Gifts
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

Kérastase

Geïnspireerd op de gedegen kennis van de moderne vrouw maakt Kérastase sinds 1964 luxe haarproducten op maat die het verlangen naar mooi haar in vervulling laten gaan. Elke vrouw heeft namelijk het verlangen naar mooi haar, maar de oplossing verschilt per persoon. Kérastase combineert persoonlijke aandacht met expertise om zo een passende oplossing te vinden voor verschillende haartypes, hoofdhuidproblemen en interne en externe factoren die de gezondheid van het haar beïnvloeden. De innovatieve, op maat gemaakte producten van Kérastase geven uitzonderlijke resultaten. En dit vindt Kèrastase belangrijk: je haar is namelijk meer dan ‘gewoon’ iets dat je dagelijks draagt.

Duurzame Luxe

Kérastase heeft door de jaren heer meerdere revolutionaire producten op de markt gebracht. Door de unieke samenwerking tussen wetenschappers en kappers brengt Kérastase producten op de markt die de uitkomst zijn van een prachtige mix tussen expertise en innovatie met een persoonlijke ervaring. Het geavanceerde onderzoeksteam zoekt continu naar nieuwe ontdekkingen, oplossingen en ingrediënten op haargebied. Zo blijven de historische en iconische producten profiteren van de Kèrastase-mix. Een voorbeeld hiervan is een renovatie van de klassieke Kérastase fles. De nieuwe doppen van de elegante flessen besparen meer dan 45 ton plastic per jaar. Deze renovatie brengt een nieuw gevoel van duurzame luxe met zich mee.

Kérastase: De favorieten van Salontopper

De Kérastase Elixir Ultime L’Original haarolie is een van de fijnste haaroliën wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor pluizend haar. De haarolie voedt je haar en laat een glanzend effect achter. Daarnaast kan de olie worden gebruikt als heat protector of finishing olie. Je gespleten punten zullen afgedicht worden wat zorgt voor een geperfectioneerde afwerking. Pluishaar is verleden tijd met deze fijne olie! Je hebt binnen een mum van tijd zijdezacht en beschermd haar.