thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Kérastase Blond Absolu 

 

Sortering

Per pagina
Haartype
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

Kérastase Blond Absolu 

De Kérastase Blond Absolu serie is erop gericht jouw blonde haar optimaal te verzorgen en de juiste kleurtonen naar boven te brengen. Sinds 1964 ontwikkelt Kérastase haarproducten om een professionele behandeling te kunnen geven. De Blond Absolu serie is ontwikkeld om voor blond haar, geblondeerd of gebleekt haar een persoonlijke routine op te zetten. De kleur van blond en gebleekt haar worden snel beïnvloedt door onderliggende tonen. De Blond Absolu lijn heeft daarom producten die speciaal gericht zijn op de verzorging en het bijhouden van de kleurtonen in je haar.

Voor een geweldig resultaat adviseren we je om zowel de shampoo, de conditioner als een voedend masker te gebruiken. Reinig je haar bijvoorbeeld met de Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere en verzorg het vervolgens met de conditoner: de Kérastase Blond Absolu Cicaflash. Ook kan je het masker wekelijks gebruiken voor éxtra verzorging! Geef je blonde lokken wat ze verdienen en kies voor de producten uit de Kérastase Blond Absolu-lijn.

Kérastase Zilvershampoo

Binnen de Blond Absolu lijn zit ook dé favoriete Zilvershampoo van vele blondines. De Kérastase Zilvershampoo heet voluit Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet 250ml en zit bomvol paarse pigmenten om warme en gele tonen uit jouw blonde haar te verwijderen. Met de Kérastase Blond Absolu Zilvershampoo zorg je ervoor dat het haar weer koel van kleur wordt voor een mooie asblonde look.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.