thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Kérastase Blond Absolu 

De Kérastase Blond Absolu serie is erop gericht jouw blonde haar optimaal te verzorgen en de juiste kleurtonen naar boven te brengen. Sinds 1964 ontwikkelt Kérastase haarproducten om een professionele behandeling te kunnen geven. De Blond Absolu serie is ontwikkeld om voor blond haar, geblondeerd of gebleekt haar een persoonlijke routine op te zetten. De kleur van blond en gebleekt haar worden snel beïnvloedt door onderliggende tonen. De Blond Absolu lijn heeft daarom producten die speciaal gericht zijn op de verzorging en het bijhouden van de kleurtonen in je haar.

Voor een geweldig resultaat adviseren we je om zowel de shampoo, de conditioner als een voedend masker te gebruiken. Reinig je haar bijvoorbeeld met de Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere of de Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet en verzorg het vervolgens met de conditoner: de Kérastase Blond Absolu Cicaflash. Ook kan je het masker wekelijks gebruiken voor éxtra verzorging! Geef je blonde lokken wat ze verdienen en kies voor de producten uit de Kérastase Blond Absolu-lijn.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.