thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4
L'Oreal Professionnel
Sortering

Per pagina
L'Oreal
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

L'Oreal Professionnel

Dit is misschien wel het eerste merk waar mensen bij het woord haarverzorgingsproducten aan denken. En dat is niet voor niets. Al sinds 1909 verzorgt L'Oreal de meest innovatieve producten voor de grote namen in de kapperswereld. L'Oreal produceert producten die voortkomen uit de wensen van de meest veeleisende experts, waarmee zij zo snel mogelijk tot de beste resultaten kunnen komen.

Omdat je het waard bent

Het DNA van L'Oreal? Het inspireren van professionals met de laatste  trends. Het merk is aanwezig op de belangrijkste modeshows ter wereld en streeft ernaar om de nummer 1 te zijn op het gebied van haartrends.  Menis altijd op zoek naar de nieuwste trends op de catwalk, bij celebraties en op straat zodat zij kunnen bijdragen aan alle haarstijlen die vrouwen nodig hebben. Waarom? Omdat ze het waard zijn. En om dat waar te maken zorgt L'Oreal voor de beste opleidingen voor professionals, tools, stylingsproducten en verzorgingsproducten. De nieuwste technieken en technologieën worden niet alleen gebruikt door het merk, maar ook ontwikkeld.  Daarnaast heeft L'Oreal een programma om  'musculo-skeletal disorders tegen te gaan: de voornaamste aandoening onder professionele kappers.

Ook de druk die het bedrijf op de omgeving uitvoert wordt tot een minimum beperkt. Sterker nog: in 2020 zullen álle producten van de overkoepelende L'Oreal Group (waar onder andere ook Reken, Kérastase en Matrix onder vallen) een verbeterd sociaal profiel hebben. Dat betekend een kleinere ecologische voetafdruk voor alle formules, een respectvolle omgang met de biodiversiteit, recyclebare en milieuvriendelijke verpakkingen en het stoppen van ontbossen.

De favoriete L'Oreal producten van Salontopper

Dat L'Oreal ook geweldige stylingsproducten voor mannen heeft bewijzem de L'Oreal Homme Clay 50ml en de  L'Oreal Homme Mat 80ml wel. Beide producten hebben een stevige hold, zijn opnieuw modelleerbaar en hebben een matte afwerking. Een volledige lijn die niet mag ontbreken in dit lijstje is de Tecni.Art-lijn. Met deze lijn haal je de kunstenaar in jezelf naar boven: je kneed je haar in elke vorm die jij wilt!