thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Revlon Nutri Color Creme

De Revlon Nutri Color Creme is een speciaal ontworpen product om je haar te kleuren, te verzorgen en te laten glanzen. Het is een leave-in behandeling die verkrijgbaar is in verschillende tinten, waardoor je je haarkleur kan veranderen en tegelijkertijd je haar voedt. Bovendien beschermt de Revlon Nutri Color Creme je je haar. Door de voedende ingrediënten van de Revlon Nutri Color Creme verzorg en hydrateer je je haar.

 

Sortering

Per pagina
Categorie
Prijs

Revlon Nutri Color Creme gebruiken

Revlon Nutri Color Creme is zeer eenvoudig te gebruiken. Allereerst is het belangrijk dat je je haren wast en het handdoek droog maakt. Het is belangrijk dat je haar vochtig is, maar niet té nat. Vervolgens breng je de Revlon Nutri Color Creme aan op je haar vanaf de wortels tot de punten. Zorg ervoor dat je gehele haar bedekt is met het product. Het product moet minimaal 3 minuten inwerken. Voor een intensere kleur en verzorging kan je de inwerktijd verlengen tot 15 minuten. Na het intrekken, kan je het product uitspoelen met warm water. Doe dit, tot dat het water helder is. Vervolgens kan je je haar stylen zoals gewoonlijk en genieten van de glans en kleur die de Revlon Nutri Color Creme je haar geeft.    

Beschikbare kleuren

De kleuren van het product worden uitgedrukt in cijfers. De cijfers staan voor verschillende kleuren en tinten. Zo is de Revlon Nutri Color Creme verkrijgbaar in de 1002 White Platinum. Dit is een koele, platinum blonde kleur. De 411 Brown is een rijke chocoladebruine kleur en de 600 Fire Red is een levendige heldere roodtint. Voor elke haarkleur en tint is een optie beschikbaar.  

Voordelen Revlon Nutri Color Creme

De Revlon Nutri Color Creme heeft verschillende voordelen. Het product is vooral een goede keuze als je je haar wilt kleuren, omdat het zo eenvoudig te gebruiken is en zelfs thuis kan worden gebruikt. Daarnaast is het product een leave-in behandeling die je haar niet beschadigt en het juist verzorgt en hydrateert. Verder blijft de kleur lang zitten en vervaagt het geleidelijk, waardoor je geen plotselinge kleurveranderingen ontstaan. Het product is geschikt voor alle haartypes.

Revlon Nutri Color Creme bestellen bij Salontopper

Als je enthousiast bent geworden over de Revlon Nutri Color Creme, dan kan je deze met veel voordelen kopen bij Salontopper. In ons assortiment zijn veel verschillende kleuren en tinten van het product te vinden. Als je een bestelling bij ons plaatst, wordt deze gratis bij je afgeleverd vanaf €35,-. De producten die je bestelt op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur, krijg je de volgende dag geleverd. Er gingen al veel anderen je voor, want we scoren inmiddels een 9.4 op klantenbeoordelingen. Onze klantenservice staat klaar voor al je vragen, we helpen je graag!  

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.