thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis! klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
Sebastian
Haartype
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

Sebastian haarproducten

Grenzeloos, out of the box, artistieke ambitie en zelfexpressie. De visie van Sebastian past bij hun missie: de dagelijkse uitdagingen van hairstylisten vereenvoudigen en oplossen. Niet door te onderwijzen, maar door te provoceren en de fantasie te prikkelen. Het merk nodigt je uit om de bestaande regels te doorbreken. Sebastian wil de kunstenaar in elke kapper naar boven halen door nieuwe technieken aan te bieden zodat nieuwe looks gecreëerd kunnen worden. 

Innovatie voorop

De jarenlange innovaties van het merk maakt dat Sebastian salons in staat stelt een magneet te worden voor trendsetters. Daarbij is Sebastian altijd bezig met de toekomst. What's Next? Grote nieuwe ideeën kunnen de visie op haar van de hele wereld veranderen. Sebastian wil altijd degene zijn die het eerst met innoverende ideeën bezig is. Zo heeft Sebastian kappers in het verleden altijd voorzien van de nieuwste producten. Stijlen die het niet alleen goed doen op de catwalk, maar ook op straat. Zo legde Sebastian de basis voor looks zoals de wetlook, zorgde Sebastian er met de Cellophanes techniek voor dat er keuzevrijheid was binnen kleuring en het merk ontwikkelde de shaper, waardoor je écht kon stylen zoals je wilde.

De favoriete Sebastian producten van Salontopper

Met de Sebastian Molding Mud creëer je een grungy & dreadlookachtige look. Deze fiber sculpter zorgt voor een matte textuur met door middel van de met vezels versterkte pasta. Met kneden, vormen en draaien maak je iedere nonchalante look die je wenst! Nog meer kracht nodig? De Sebastian Liquid Steel is een geconcentreerde gel met een ongeëvenaarde fixatie. Naast de ijzersterke hold geeft deze liquid steel ook een unieke metaalglans. Een écht uniek product is de Sebastian Potion 9. Deze leave-in haarverzorger herstelt beschadigde haarvezels door direct in het haar opgenomen te worden. Het geeft extra body aan je haar en definieert daarnaast je krullen. Het effect van de potion 9 is na 3 dagen nog steeds in werking! Je haar is beter behandelbaar en krijgt een schitterende glans. Ontdek daarnaast ook de producten van Sebastian Men: een nieuw assortiment met haircare-, styling- en groomingproducten voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen maar zichzelf zijn.