thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Met deze haartips kom jij de zomer door!

1
Met deze haartips kom jij de zomer door!

Kraanwater als bescherming voor het haar!

Wie de hele dag op het strand ligt, wil natuurlijk af en toe op zoek gaan naar verkoeling. Een verfrissende duik is heerlijk, maar wel een ramp voor je haar. Zout en gechloreerd water zijn namelijk net als de zon schadelijk voor je lokken. Het droogt uit (zout), verkleurd (UV) en de natuurlijke talglaag op je hoofdhuid wordt verwijderd (chloor). Gevolgen? Gespleten, pluizend en afgebroken haar. Een goed idee is om je haar eerst nat te maken met kraanwater. Let wel op met douches bij het strand: hier zit vaak ook chloor in, of het water wordt direct uit de zee gepompt. Doordat het ‘gewone’ water in je haar trekt, zorg het er zo voor dat er zo weinig mogelijk zout of chloor water je haar in kan trekken.  Maar er is nog véél meer aan te doen!

 

Producten met UV-bescherming

Wat sowieso ook een goed idee is, is het gebruik van haarproducten met UV-bescherming. De L'Oreal Solar Sublime lijn is hier een goed voorbeeld van. Met de leave-in conditioner nevel spray is je haar verzorgt en beschermt tegen de negatieve invloed van de zon. Het haar droogt minder snel uit en krijgt meer glans. De Solar Sublime Shampoo herstelt je haar bij uitdroging en verzorgt het nadat je gezwommen hebt, doordat het zout en chloor uit je haar verwijderd. Gevolg is zacht en luchtig haar met een schitterende glans. Het Solar Sublime Masker beschermt, voedt en herstelt je haar intensief zodat het zacht, glanzend en soepel aanvoelt. Je brengt het masker op handdoekdroog haar aan, nadat je het gewassen hebt. Lijkt de Solar Sublime Shampoo je niks, ga dan in ieder geval voor een milde shampoo met niet te veel zeep. Dagelijks wassen is normaal niet aan te raden, maar na elke dag een frisse duik is het beter om dit wel te doen. Wacht het liefst niet tot de avond of de ochtend  erna, maar doe het zo snel mogelijk na het zwemmen. Meer advies? Bel gerust onze klantenservice!

Ook belangrijk: voeding!

Wanneer je lichaam gezond is, is je haar dat ook. Goede voeding zorgt ervoor dat je haar gezond is waardoor het er het beste uit ziet! En gezond haar is het beste beschermd tegen invloeden van zon, chloor en uv-stralen. Zorg er dus voor dat je voldoende proteïnen, mineralen en vitaminen tot je krijgt uit bv. zuivel, vlees, vis, groenten en fruit. Om er zeker van te zijn dat je genoeg van deze stoffen binnen krijgt, kun je je voeding ook aanvullen met de hair vitamins van Sugarbearhair. Deze vitamine gummybeertjes zijn niet alleen erg lekker, maar speciaal ontwikkeld voor mooi, lang, gezond en glanzend haar zonder haarbreuk.  Maar knoop dan wel tussen je oren dat dit aanvullend is; het start toch echt bij goede voeding!

Tot slot: have fun!

Uiteindelijk gaat het er tijdens je vakantie natuurlijk om dat je plezier hebt. Je hoeft niet constant bang te zijn voor de zon, de zee en het zwembad. Geniet er vooral van. Je kan met een gerust hart zonnen en zwemmen, zolang je er bewust mee bezig bent en je haar goed verzorgd!

 


reacties (1)

Wat leuk! Ik ben benieuwd wat jullie allemaal voor tips hebben. Ik ga het volgen!

Door op 20-09-2017

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes Tips


Fleur van Aggelen

Fleur van Aggelen

Beautywatcher. Aspirant blogmeisje. Houdt van katten, haken, cocktails en jaren '70 disco.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.